All About Phones geeft 5 OnePlus One-invites weg

De OnePlus One is een zeer gewilde smartphone. All About Phones mag van OnePlus 5 invites weggeven en hierop kans maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

OnePlus One hoofdfoto

De OnePlus One is niet alleen een heel betaalbare smartphone, maar ook eentje die zich prima kan meten met alle high end-smartphones van dit moment, zo bleek al uit onze review van het toestel. In samenwerking met OnePlus mogen wij vijf invites weggeven voor dit toestel.

Meedoen is bijzonder simpel: door simpelweg via de onderstaande tool mee te doen maak jij al kans op de OnePlus One. Je hoeft alleen maar onze sociale kanalen te volgen en niets te delen. We gaan dus niet je tijdlijn spammen :)! De wedstrijd loopt tot en met maandag 21 juli, waarna op 22 juli de winnaars bekend worden gemaakt. Uit alle deelnemers zal het systeem automatisch vijf mensen selecteren die gewonnen hebben. Je kunt extra kans maken door ons op alle kanalen te volgen, let ook goed op het aantal punten dat je krijgt per sociaal kanaal waarop je ons volgt. De winnaars zullen op 22 juli middels deze post bekend gemaakt worden.

Je krijgt van ons enkel de invite: het toestel dien je zelf aan te schaffen en te betalen. Het gaat om een invite voor de 64GB zwarte variant van de OnePlus One. Tot slot wensen je veel succes.

Voor de duidelijkheid: het toestel dienst zelf aangeschaft te worden á 300 euro. Wij zullen bij de winnaars verifiëren of ze dit ook daadwerkelijk van plan zijn te doen. Als je invite wilt doorverkopen dan laten we deze blokkeren door OnePlus!

Onze geschreven review van de One Plus kun je hier lezen en onze video review is hier te bekijken.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters