All About Phones geeft 5 OnePlus One-invites weg

De OnePlus One is een zeer gewilde smartphone. All About Phones mag van OnePlus 5 invites weggeven en hierop kans maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

OnePlus One hoofdfoto

De OnePlus One is niet alleen een heel betaalbare smartphone, maar ook eentje die zich prima kan meten met alle high end-smartphones van dit moment, zo bleek al uit onze review van het toestel. In samenwerking met OnePlus mogen wij vijf invites weggeven voor dit toestel.

Meedoen is bijzonder simpel: door simpelweg via de onderstaande tool mee te doen maak jij al kans op de OnePlus One. Je hoeft alleen maar onze sociale kanalen te volgen en niets te delen. We gaan dus niet je tijdlijn spammen :)! De wedstrijd loopt tot en met maandag 21 juli, waarna op 22 juli de winnaars bekend worden gemaakt. Uit alle deelnemers zal het systeem automatisch vijf mensen selecteren die gewonnen hebben. Je kunt extra kans maken door ons op alle kanalen te volgen, let ook goed op het aantal punten dat je krijgt per sociaal kanaal waarop je ons volgt. De winnaars zullen op 22 juli middels deze post bekend gemaakt worden.

Je krijgt van ons enkel de invite: het toestel dien je zelf aan te schaffen en te betalen. Het gaat om een invite voor de 64GB zwarte variant van de OnePlus One. Tot slot wensen je veel succes.

Voor de duidelijkheid: het toestel dienst zelf aangeschaft te worden Γ‘ 300 euro. Wij zullen bij de winnaars verifiΓ«ren of ze dit ook daadwerkelijk van plan zijn te doen. Als je invite wilt doorverkopen dan laten we deze blokkeren door OnePlus!

Onze geschreven review van de One Plus kun je hier lezen en onze video review is hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Danijel -

  We hebben een nieuwe winnaar getrokken omdat 1 van de 5 niet zeker wist of hij het toestel kon aanschaffen. Robert is de nieuwe gelukkige en ik heb hem gemaild.

 2. Superman -

  Aan alle winnaars, van harte gefeliciteerd!
  Mocht het zo zijn dat jullie zelf weer een invite mogen doorgeven dan ontvang ik graag een bericht hierover.
  Je kan op mijn bericht reageren.

 3. Danijel -

  De winnaars zijn bekend, zie widget hierboven en hebben een mail gekregen. Zodra ze deze mail positief beantwoord hebben op twee vragen, krijgen ze van mij de invite in de bus. Allemaal bedankt voor het mee doen!

 4. Koen Willen -

  Stel dat ik zo een invade win. Ik heb momenteel daarvoor niet genoeg geld op mijn paypal. En ik wil geen onnodig geld daarop plaatsen als ik het niet zou gebruiken. En bij paypal weten we dat ik toch 2 werkdagen (soms 3) zal duren eer dat geld er effectief op staat. Vormt dat een probleem? Want ik wil niet dat me invade zou vervallen. Anders kan beter iemand anders het gebruiken in mijn plaats

   1. Koen Willen -

    Helaas is dat voor mij niet mogelijk op 1 of andere manier. En ik kan moet werken met Bankcontact

 5. Heartbreaker Soon -

  Pff nog 12 uur !!!
  Kan niet wachtte tot ik weet wie 1 invite krijgt! Ik ben nu al blij voor de winnaars die winnen ook als ik niets zou winnen het is nog steeds een toffe actie geweest !! En het is ook super eerlijk het is geen vriendjespolitiek zoals de
  meeste wedstrijden !!! Kan niet wachtte ben super nerveus ! Het voelt alsof mijn hard 220 bbm heeft !!!
  Maar morgen weten we het allemaal en het word super !!
  En als je wint probeer je invite niet te verkopen dan maak je het ganse invite systeem stom πŸ™ als je geen invite wilt zeg het dan eerlijk tegen All About Phones dan kunnen ze iemand anders blij maken !
  Groetjes Giuseppe !!!

 6. Ten Jojo -

  26 uur!!
  heb mijn loon vrijdag ontvangen, en heb nu net genoeg geld voor de 1+1..
  Na al die uren gekeken en gelezen te hebben over de OnePlus one kan ik echt niet meer wachten op een invite!
  Weet iemand trouwens vanaf welke datum ongeveer je hem kan bestellen, zonder dat je een invite nodig hebt?

 7. Sina Wulder -

  Top actie, alleen vroeg ik me wel het volgende af….
  In de week dat jullie de uitslag geven ben ik weg en kan dus ook niet antwoorden op zo'n mail dat jullie willen weten of ik hem koop of niet. Kan ik dan gewoon later antwoorden of willen jullie snel antwoord?

 8. Jolanda van der Meer -

  Geweldige actie van All About Phones. Duimen voor de OnePlus One Invite.
  Ik kan niet wachten, succes allemaal. Groetjes Jolanda van der Meer

 9. Elian Didderen -

  Ik hoop zo op een invite. Zou super mooi zijn als ik na meer dan 2 jaar eindelijk weer een nieuwe en goede telefoon kan kopen!

 10. Rik Geboers -

  OMG I WANT THAT PHONE SO BADLY!!!
  plz πŸ™ ik wacht al zo lang tot hij eindelijk uitkomt in Europa maar dit is veel sneller πŸ˜€
  Echt geweldige actie!

 11. Dennis van Meenen -

  Gisteren meegedaan aan deze te gekke actie. Hopelijk ben ik 1 van degene die over paar weken een One plus One in huis heeft πŸ˜€

 12. Olivier Vanherk -

  Speciaal voor deze wedstrijd heb ik een instagram account aangemaakt, maar als ik bij allaboutphonesnl op volgen klik, gebeurt er niets.. iemand die weet hoe dat komt? Elke entry is mooi meegenomen bij deze wedstrijd natuurlijk!!

  1. Danijel -

   Zou gewoon moeten werken. Anders handmatig ons volgen en dan via de app hierboven alsnog proberen, dan ziet hij dat je ons al volgt en krijg je alsnog de punten toegekend πŸ™‚

   1. Olivier Vanherk -

    Account verwijderd en nieuw account aangemaakt, nu is het wel gelukt. Over naar het duimen en hopend afwachten naar de 22ste!!

  1. Sylmaron -

   Ik heb ook gelezen dat bepaalde kopers het toestel toch vanuit Hongkong opgestuurd krijgen. Dan kun je als je pech hebt flinke invoerkosten krijgen lijkt me. Wel iets om rekening mee te houden.

   1. Danijel -

    Nee, btw is al over het toestel betaald, dus dat zou niet mogen deren. Ons toestel kwam uit Duitsland overigens.

   2. Sylmaron -

    Dat is tof. Ik bedoelde eigenlijk meer in het algemeen. Er was bijv. iemand uit Finland die hem via Hongkong kreeg. Dat het bij jullie wel goed zit, des te beter. πŸ˜‰

   1. Sylmaron -

    Klopt, maar het mooie is dat een andere manifacturer nu laat zien wat voor bizarre marge er nu eigenlijk op extra geheugen zit.

   1. Bart Wegh -

    Maar dan krijg ik deze tekst als ik klik op 'Enter Competition', krijg ik de tekst, 'Sorry, this promotion is not available in your region', tezien.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: Dit zijn de beste smartphones voor de feestdagen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters