All About Phones is mediapartner van DroidCon

All About Phones zal een van de mediapartners zijn van de eerste DroidCon in Amsterdam. Als media partner zal All About Phones de tweedaagse conferentie gaan live verslaan voor haar bezoekers.

Droidcon

DroidCon is een snel groeiend netwerk van conferenties dat in steeds meer wereldsteden plaatsvindt. Het evenement staat van top tot teen in het teken van Android en alles wat daarbij komt kijken. Zo zullen producenten als Acer en BlackBerry al aanwezig zijn tijdens het tweedaagse evenement en de lijst zal in de loop naar het evenement in november groter worden.

De lijst van sprekers tijdens de conferentie groeit ook met de dag en zal alleen maar langer worden. Ook het aantal sponsors, producenten en andere gegadigden zal alleen maar langer worden de komende maanden. Ben jij dus een Android-ontwikkelaar of gewoon een grote fan van het OS, kom dan naar het DroidCon evenement. De eerste set kaartjes zijn al uitverkocht maar er zijn er nog voldoende beschikbaar.

Hou All About Phones goed in de gaten want misschien geven we wel gratis een setje weg. Mocht je er niet bij kunnen zijn dan zullen we via onze live-pagina live verslag doen van het evenement.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters