All About Phones op het Mobile World Congress

We zitten inmiddels in het vliegtuig richting Barcelona en het Mobile World Congress staat op het punt om los te barsten. Natuurlijk zullen we weer zo veel mogelijk content proberen te maken. In dit artikel krijg je een kleine preview.

MWC 2011 terrein

 

Dit jaar zullen we meer dan ooit inzetten op videocontent. Gewapend met een nieuwe camera, een flink statief en een heuse plopkap zullen we richting Barcelona trekken. Daar zullen we jullie dus niet alleen voorzien van geschreven content maar ook van zo veel mogelijk video’s. Houdt daarvoor onze website, maar ook zeker ons YouTube-kanaal in de gaten.

Op dit moment zitten we, net als vorig jaar, met z’n vieren in het vliegtuig richting de Spaanse stad. Ook net als vorig jaar, wordt ons team op locatie, bestaande uit Marco, Alex, Danijel en Dominick, bijgestaan door een team in Nederland. Marc en Bart zullen jullie voorzien van al het nieuws terwijl onze vier Spanjegangers de persconferenties bijwonen, hands-ons schrijven, video’s opnemen, foto’s maken en interviews afnemen van de Nederlandse vertegenwoordiging van de grote producenten.

Vanavond staan de eerste producenten al op het programma: dan houden Huawei, Sony en HTC hun persconferentie. Maandagochtend trappen we af met Nokia, waarna hoogstwaarschijnlijk Samsung het een en ander zal aankondigen. Ook de toestellen van LG, die al officieel zijn, zullen op maandag meer details met zich mee krijgen. Van andere producenten hebben we niets op de planning staan, maar die zullen zeker ook het nodige laten zien.

Wat we dit jaar niet meer zullen doen, is het live verslaan van persconferenties. Enerzijds omdat dat teveel technische complicaties met zich mee bleek te brengen en anderzijds omdat er simpelweg weinig animo voor was. Overigens zullen Nokia en Sony die live-coverage wel zelf verzorgen in de vorm van streams. Als je geen moment wilt missen van onze aanwezigheid op het Mobile World Congress kun je wel ons twitteraccount, @allaboutphones, volgen en op Facebook zullen we de nodige behind te scenes foto’s gaan plaatsen.

MWC 2011 terrein

 

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters