All About Phones steunt stichting Pink Ribbon

All About Phones stelt in de maand oktober in samenwerking met Samsung een premium bannerlocatie beschikbaar aan de stichting Pink Ribbon. De stichting zet zich in voor het bestrijden van borstkanker bij zowel vrouwen als mannen.

Ook dit jaar staat de maand oktober weer in het teken van borstkanker en het bestrijden daarvan. De stichting Pink Ribbon zet zich al jaren in voor onderzoek naar de bestrijding van borstkanker bij zowel vrouwen als mannen. In 2003 kregen circa 12.500 vrouwen (en 71 mannen) borstkanker; 1 op de 9 vrouwen kreeg te maken met borstkanker. Vanaf de leeftijd van 30 jaar (dit gaat door tot na 75 jaar) is borstkanker de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Maar liefst 33% van alle kanker bij vrouwen betreft borstkanker en 24% van alle borstkankergevallen bij vrouwen (in 2003) betrof vrouwen jonger dan 50. Overleving na 5 jaar ligt op 85%, indien de kanker beperkt is tot de borst is dit 90-100%. Voor meer informatie over borstkanker kun je terecht bij deze site.

Bij een goed doel steunen kun je er altijd kiezen voor om geld te doneren, wij willen echter met beperkte middelen zo veel mogelijk voor de stichting proberen te bewerkstelligen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de gehele maand oktober een banner op All About Phones te plaatsen. Deze banner leidt naar de website http://www.steunpinkribbon.nl. Via die site kun je de stichting direct steunen door een telefoon bij KPN of Samsung af te nemen. Voor elk verkocht toestel staan deze bedrijven geld af aan de stichting. Dit goede doel steunen wij graag en de gehele maand oktober, ook wel borstkankermaand genoemd, kun je de Pink Ribbon-banner op onze site vinden.

Ons doel is uiteraard, net als dat van KPN en Samsung, zo veel mogelijk aandacht te vragen voor Pink Ribbon en om uiteraard een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de stichting zodat het onderzoek naar borstkanker door kan blijven gaan.

Pink Ribbon banner

 

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters