#AllAboutPhones geeft zes nieuwe smartphones weg

Het is feest omdat we vandaag onze vernieuwde website hebben gelanceerd. Bij een feestje horen natuurlijk ook cadeautjes en daarom geven we de komende 24 uur zes gloednieuwe smartphones weg!

—-Deze actie is inmiddels afgelopen!–

Waarom?

Bij All About Phones zijn we niet zo van de winacties en dit is dan ook de eerste die we de afgelopen jaren hebben opgezet. Maar omdat AAP 3 zo’n grote mijlpaal is voor ons en we graag iets terug willen doen voor onze bezoekers, hebben we elke fabrikant gevraagd om mee te doen met deze launch-actie van #AllAboutPhones.

Wat?

De grote vraag is natuurlijk wat we nou precies weggeven vandaag. We geven maar liefst zes high-end smartphones weg met een totale waarde van 3000 euro! Naast deze toestellen geven we ook nog een shitload aan accessoires en toestellen weg via ons gebruikersonderzoek.

Hieronder vind je precies waar je vandaag kans op maakt als je meedoet:

 • Sony Xperia S (witte kleur)
 • HTC One X (witte kleur)
 • Samsung Galaxy S3 (dus niet de twee ;-))
 • LG Optimus 3D Max (zwarte kleur)
 • Nokia Lumia 800 inc. Monster Headset (beide zwart)
 • BlackBerry Torch 9860 (zwarte kleur)

Waar?

Al deze toestellen geven we vandaag, 15 mei 2012, in een tijdsbestek van 24 uur weg! Dit doen we via onze site en onze sociale kanalen, oftewel onze website, Twitter, Facebook, Google+ en YouTube. Je mag met elk kanaal een enkele keer mee doen, dus spreid je kansen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons op het desbetreffende kanaal te volgen en een post aldaar te herplaatsen op jouw eigen kanaal. Meer niet!

Hieronder vind je precies waar je wat kunt winnen en wat je daarvoor moet doen om kans te maken op het genoemde toestel:

All About Phones.nl: Sony Xperia S -> Gewonnen door Lean!

Twitter: HTC One X -> Gewonnen door @VrijlanceTekst!

Facebook: Samsung Galaxy S3 – > Gewonnen door Marouane!

YouTube: Nokia Lumia 800 inc Monster Headset -> Gewonnen door Ron!

Google+: LG Optimus 3D Max -> Gewonnen door Patrick!

Teaserpagina: BlackBerry Torch 9860 -> Gewonnen door Hursit!

Voorwaarden en uitslag

Door mee te doen aan deze wedstrijd ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. De voorwaarden voor het meedoen aan deze wedstrijd kun je hier vinden. Op elk kanaal zullen we de gegadigden bundelen in een mooie Excel-sheet en vervolgens middels Random een nummer laten genereren waaruit de winnaar komt.

De wedstrijd heeft een looptijd tot 16/05/2012 12:00 uur! Na 12 uur tellen we retweets, shares en nieuwe followers en likes niet meer mee. In de loop van woensdag 16 mei zullen we de winnaars via een update op deze post bekend gaan maken nadat we met alle winnaars contact hebben gelegd.

Toestellenactie

Β 

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Martine Nieuwold -

   Mijn telefoon stuk, dat is pech! Maar All about phones geeft 6 nieuwe smartphones weg! Misschien heb ik geluk en kan mijn dag niet meer stuk!
   Hier een grote fan van deze super actie!!!

  2. MartieSmartie -

   Zou leuke goedmaker voor m'n zoon zijn, wacht al heel lang op z'n fiets die maar steeds een uitgestelde levering heeft. Moest toen kiezen: of een telefoon of een fiets voor z'n verjaardag. Koos toen voor fiets maar heeft nu nog steeds niets.

  3. Danijel -

   Inmiddels is de tweede ronde gestart! We gaan nu contact opnemen met de nieuwe winnaars voor de Lumia en de LG.

   En iedereen is inmiddels bekend!!

  4. Gizzybiz -

   Lukte maar niet om in te loggen..dus snik ben ik te laat terwijl ik wel gelike en getwitterd had..maar super site overigens. Jammers dat er niet via google+ iets wordt gedaan.

    1. Voxxie -

     Dan zal ik wel niet de gelukkige zijn geworden πŸ˜‰ Ik heb nog geen email ontvangen πŸ˜› … Prijs winnaars gefeliciteerd ! πŸ˜›

    1. Rense Boonstra -

     Dan houd ik me zeer aanbevolen als dat niet tijdig gebeurd πŸ˜‰ LOL!

    1. gert huygens -

     ik denk via een prive bericht op je account waar je mee mee hebt gedaan twitter facebook google+ youtube of mailadres idd

    2. Danijel -

     Klopt inderdaad! We hebben inmiddels met 5 winnaars contact opgenomen, de zesde (de HTC One X), is wat lastiger omdat veel mensen hun account op prive hebben staan of HTC niet volgen op Twitter.

    3. Marc V. -

     Dat staat er dus ook niet bij… Er staat dat je moet retweeten en jullie volgen…

    4. Yves -

     Sta als het goed is niet als prive en ben meteen HTC gaan volgen op Twitter! πŸ™‚

    5. Paatskie -

     Er staat zeker wel bij dat je HTC_NL ook moet volgen. Als iemand zijn twitter account op Prive heeft is het voor AllAboutPhone lastiger te checken of de retweet is geplaats, gezien je hun bericht niet kan lezen.

    6. salfalot -

     Dus had ik hem mooi wel op privΓ© staan.. Heb het wel aangepast, hopelijk geen probleem. De kans dat ik één van de mensen was die daarom geen contact kreeg lijkt me toch al vrij klein πŸ˜›

     Lijkt me wel verstandig om dit later bij een andere actie aan te geven..

  5. Patrick Γ’Λœβ€¦ -

   Zit al vanaf 12 uur als een spast al mijn dingen te refreshen πŸ™‚ Mijn Sony Ericsson Xperia x8 is wel aan vervanging toe πŸ˜€

  6. Danijel -

   En de actie is afgelopen! Heel erg bedankt voor het mee doen! We gaan nu de winnaars loten en nemen dan contact met ze op. Als ze allemaal gereageerd hebben (anders moeten we opnieuw trekken) maken we de winnaars hier bekend πŸ™‚

  7. Suus Jansen -

   Toch nog gelukt! Via twitter hiergekomen om jullie Van harte te feliciteren met jullie prachtige nieuwe site, erg duidelijk en informatief een aanwinst voor de zoekende! Ik zet hem meteen onder mijn favorieten!

  8. Karin -

   gefeliciflapstaart met jullie vernieuwde website, hij is wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelll erg mooi

  9. Sander Heemskerk -

   Jullie zouden ook een webshop moeten maken! beginnen met hoesjes en accessoires enz. en daarna misschien zelf telefoons gaan verkopen!! Btw De site werkt echt TOP! nu hopen dat jullie grootste fan een mooie phone wint ^^ xD

  10. Tommie Bak -

   Echt een heerlijke site geworden hoor! Wat een ontzettend gave acties ook! Ik hoop echt heel erg dat ik win! Zou echt even een opsteker zijn tussen alle examenstress! Oh en voor de zekerheid: Als jullie mij willen bereiken. Ik heb van 13.30 tot 17.00 uur wiskunde B examen! Dus ben daarna pas bereikbaar! πŸ˜‰

  11. Jolique Smolenaers -

   Super dat jullie je suc6 met ons willen delen, en dat wij er eventueel iets mee kunnen winnen. In een woord Toppie

  12. Mirjam Jaas -

   Wat een wedstrijd, je zal er maar 1 winnen, En wat een leuke site, ben even aan het kijken, ziet er erg goed uit! Gefeliciteerd! Ga zo door!! en ik ga duimen!! Succes.

  13. Kevin Gizzie -

   wat een gave lancering. Wat mij betreft is de lancering dubbel en dwars geslaagd. Mooie website, helder, overzichtelijk en wat een mooie prijzen! Veel succes met hetgeen jullie nog gaan brengen

  14. Debby Koekkoek -

   De website is lekker snel en super overzichtelijk! ziet er goed uit!!
   en dan ook nog een geweldige actie uitgeschreven! ik doe graag mee hoor via twitter en FB!!

  15. Harma Kooistra-feikens -

   Mooie site , lekker overzichtelijk ondanks dat ik zelf helaas nog niet zo ver met mijn foon ben waar ik apps op kan gebruiken heb ik wel de site in favoriten gegooid voor man en dochterlief. Nu maar hopen dat ik 1 van de mooie foons win zodat ook ik nu en in de toekomst jullie site heel vaak in de gaten ga houden. Ga zo door. Succes voor de toekomst.

  16. Emar1981 -

   All About Phones, van harte gefeliciteerd met jullie geweldige website!
   Dit is pas een voorbeeld hoe een site eruit moet zien!
   Ideaal om met één druk op de knop de berichten te kunnen delen via Social Media.
   Ik kan jullie helaas geen tips geven op moment.
   Met één woord: "Geweldig!!!"

  17. Peter de Jong -

   Ik heb er alles aan gedaan om een smartphone te winnen…. maar ik zie nu pas dat de actie tot 16/05/2011 loopt. Net een jaartje te laat! jammer πŸ™

  18. Dimitri De Jong -

   Mooie site en leuke actie AllAboutPhones. Ik wil ook graag meedoen met de actie alleen ik ben niet echt een fan van social media dus ik begrijp er niet zoveel van. Hoe kan ik een tijdlijn maken op facebook? Alvast bedankt!
   Voor de rest kan ik alleen maar zeggen: Ga zo door!

   1. Danijel -

    Bedankt!! Wat je even moet doen is een Facebook-profiel openen en dan onze post op Facebook even delen en ons kanaal volgen. Meer niet.

  Telekoopwijzer uitgelicht

  Telekoopwijzer: Dit zijn de beste smartphones voor de feestdagen lees verder

  WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

  Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

  telekoopwijzer

  Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

  telekoopwijzer

  Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

  Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters