All About Phones jaaroverzicht: beste smartphones, meest gelezen artikelen en meer!

We blikken terug op 2016 middels onze meest gelezen en favoriete artikelen. En welke toestellen kregen eigenlijk de hoogste score? Een ding is duidelijk: het was het jaar van Pokémon Go.

All About Phones in 2016

Meest gelezen All About PhonesOver een aantal dagen steken we weer vuurwerk af om 2017 in te luiden. Daarmee komt er dus een einde aan 2016, een jaar waarin er een hoop gebeurd is op smartphonegebied. Grote spelers als HTC en LG hadden een moeilijk jaar, terwijl Chinese merken als Oppo en OnePlus juist indruk wisten te maken. Ook Apple had het moeilijk. Samsung leek zijn beste jaar tot nu toe tegemoet te gaan met de ontzettend succesvolle Galaxy S7 Edge, maar de Samsung Galaxy Note 7 gooide roet in het eten. Wij hebben elke dag het belangrijke nieuws voor je verslagen middels onze artikelen, en met een kritisch oog naar de nieuwste smartphones gekeken in onze reviews. In dit overzicht blikken we nog eens terug op onze beste content van het afgelopen jaar. Wat is het meest gelezen, waar reageerden jullie het meeste op, en op welke artikelen zijn wij trots? Een ding is duidelijk: het was het jaar van Pokémon Go!

De meest gelezen artikelen

Tja, dit was natuurlijk te verwachten. Pokémon Go was zo’n groot fenomeen dat alle artikelen over het augmented reality spelletje ontzettend scoorden. Men zocht massaal naar cheats, tips en tricks om zo toch de meest zeldzame Pokémon binnen te hengelen. Bovendien was het aanvankelijk lastig om het spelletje in Nederland te bemachtigen, waardoor onze tutorial al snel het meest gelezen All About Phones artikel werd.

  1. Zo speel je Pokémon Go nu op Android en iOS
  2. Zo zorg je dat WhatsApp geen gegevens met Facebook deelt
  3. Pokémon Go: 8 tips en tricks die je moet kennen
  4. Pokémon Go: Op deze locaties vind je de beste Pokémons
  5. Pokémon Go: Zo hack je de GPS locatie van je smartphone

Artikelen met de meeste reacties

Sommige artikelen hebben tot hevige discussies geleid. Soms maakten wij gewoon een foutje, waar jullie ons dan met zijn allen op wezen. Ach, zo houd je elkaar scherp. We hebben hier de vijf artikelen met de meeste reacties op een rijtje gezet. Ook hier draait het weer helemaal om Pokémon Go.

  1. Pokémon Go: 8 tips en tricks die je moet kennen
  2. Zo speel je Pokémon Go nu op Android en iOS
  3. Zo zorg je dat WhatsApp geen gegevens met Facebook deelt
  4. Wiko Fever review: een high-end gloed
  5. Pokémon Go: Zo hack je de GPS locatie van je smartphone

Onze favoriete blogs

Gelukkig is er dit jaar nog meer gebeurd dan de lancering van Pokémon Go. In onze blogs keken we geregeld met een kritische blik naar de laatste ontwikkelingen binnen de smartphonemarkt.

De beste en slechtste toestellen van dit jaar

We hebben dit jaar meer dan vijftig smartphones gerecenseerd. Meestal zijn we zeer positief, maar er zaten ook een aantal mindere toestellen tussen. Slechts vier toestellen kregen de volledige score van ons, vijf sterren dus, waarvan er een al niet meer te koop is. Dan hebben we het natuurlijk over de Samsung Galaxy Note 7. Verder kregen de Honor 5X, de Wiko Fever en de Honor 8 de hoogste score. Een flink aantal toestellen kreeg de laagste score, wat dit jaar neer kwam op drie van de vijf sterren. Dan hebben we het onder andere over de Microsoft Lumia 950 XL en de Samsung Galaxy A3 (2016). Check deze pagina voor een overzicht van al onze reviews van dit jaar.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters