Mobile World Congress staat weer voor de deur

All About Phones reist dit jaar voor de tweede keer af naar Barcelona om live het Mobile World Congress te verslaan voor haar bezoekers. Dit jaar reizen we met vier man sterk af naar Barcelona en introduceren we All About Phones Live voor alle persconferenties.

Mobile World Congress 2009

Het is februari en traditiegetrouw betekent dat in de telecom dat de wereldwijde telecompers zich naar Barcelona begeeft voor het Mobile World Congress. Het MWC, vroeger bekend als 3GSM, is de grootste telecomvakbeurs in de wereld en alle grote en kleine merken zijn vertegenwoordigd in Barcelona. De afgelopen tijd was er veel te doen omtrent de fabrikanten die niet of beperkt naar Barcelona zouden afreizen. Zo zou Nokia niet op de beurs zelfs gaan staan vanwege de kosten en ook LG kon het prijskaartje van de beurs niet bekoren. De twee fabrikanten zijn gelukkig wel in Barcelona en we verwachten dan ook nieuws van deze twee producenten.

Mobile World Congress 2009

Dit wordt de tweede keer dat All About Phones naar Barcelona gaat afreizen en dit jaar pakken we het uiteraard een stuk beter aan als vorig jaar. Daar waar we vorig jaar met twee man afreisde naar de Catalaanse stad, gaan we dit jaar met vier man richting de stad van de beste voetbalclub van de wereld. Vorig jaar winsten we met twee man aardig wat artikelen te generen en uiteraard de nodige verslagen. Tegen het eind van onze eerste MWC-beurs wisten we dat we dit jaar het beter en grootser wouden gaan aanpakken. Om deze reden hebben we dan ook afgelopen week All About Phones Live aangekondigd. Met dit nieuwe onderdeel van AAP willen we de grote persconferenties van Samsung, Sony Ericsson, Nokia en Microsoft live gaan verslaan voor onze bezoekers in tekst en beeld.

Naast AAP Live zul je via ons speciale kanaal voor Mobile World Congress 2010 de nodige nieuwe telefoons, gadgets, hands-ons en achtergrondartikelen voorbij zien komen de komende week. We vertrekken zondag middag richting Barcelona en blijven daar tot en met donderdagavond. We zullen dan ook de beurs van top tot teen gaan inspecteren en verslag doen met tekst, foto’s en uiteraard hier en daar een video.

Wij hebben er alvast heel erg zin in en we hopen uiteraard dat jullie ons deze week zullen volgen tijdens onze reis in de nieuwe mobiele wereld die 2010 voor ons in petto heeft. Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de Live events die we gaan verslaan waarvan je hieronder de agenda kunt vinden!

Samsung persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
Sony Ericsson persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
Nokia persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
Microsoft persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
Mobile World Congress 2009

 

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters