Overzicht: De beste 1 April grappen van vandaag

Het is weer 1 april, en dat betekent dat vrijwel elk bedrijf weer met een nep product of app op de proppen komt. De ene grap is geloofwaardiger dan de ander, maar er zitten altijd wel een paar pareltjes tussen. We hebben het internet afgestruind voor de beste 1 april grappen en ze op een rijtje gezet.

OnePlus Sandstone producten

De OnePlus One is een genot om vast te houden dankzij de Sandstone textuur op de achterkant van het toestel. Het bedrijf maakte zelfs een Sandstone case voor de iPhone 6. Voor de gebruikers die geen genoeg kunnen krijgen van de speciale textuur komt OnePlus speciaal voor 1 april met een Sandstone productlijn: Sandstone bekers, Sandstone sneakers, Sandstone zeep etc.

Samsung Internet of Trousers

Samsung wil je helpen om af te vallen met de Samsung Broek. Wanneer de sensoren in de broek door hebben dat je te dik wordt gaat je koelkast automatisch op slot, en als je te erg begint te zweten zal Samsung je een herinnering sturen dat je het rustig aan moet doen. Handig!

1 April Samsung

YouTube SnoopaVision

Of je nou van rap houdt of niet, Snoop Dogg’s stem is verslavend. Dankzij Youtube’s revolutionaire SnoopaVision kun je nu elke willekeurige video in 360 graden kijken, met het commentaar van Snoop Dogg. Het is alsof je zelf met de rapper in een bioscoop zit. Voor Snoop Dogg was het in ieder geval een logische zet: “Dre heeft Beats, Jay heeft Tidal, en ik heb SnoopaVision.”

Emoji nummerplaten

Ook Honda is helemaal overtuigd van de efficiëntie van emoji´s. Voor alle jonge kopers van een Honda auto heeft het bedrijf emoji nummerplaten aangekondigd, zodat je niet meer gelimiteerd wordt door nummers en letters. Helaas zegt het bedrijf nog geen toestemming te hebben gekregen om ook daadwerkelijk de weg met deze nummerplaten op te gaan.

Honda 1 April

Emoji search in Google Photos

Tegenwoordig praten we al steeds meer aan de hand van emoji’s, dus waarom zou je niet ook emoji’s kunnen gebruiken om te zoeken? Als je naar katten wilt zoeken binnen je Google Photos collectie kun je nu ook gewoon de kat smiley gebruiken. Dit is één van de weinige grappen die nog handig is ook!

Laad je Tesla op met de Zenfone Max

De Zenfone Max heeft een geweldige accuduur, maar wist je ook dat je er zelfs je Tesla mee op kunt laden? Dit revolutionaire nieuws komt net op tijd voor gebruikers van de Asus ZenFone Max die twijfelen of ze de nieuwe Tesla Model 3 willen kopen. Doen dus!

Google RealBooks

Dit is misschien wel de beste 1 april grap van dit jaar, mede dankzij de bloedserieuze video: Google RealBooks. Men houdt er van om e-boeken op hun smartphones te lezen, maar toch verlies je het gevoel van een echt boek. Google RealBooks is daar de oplossing voor: een smartphone met slechts één boek, en niets anders. Oftewel: straks staat je boekenkast vol met talloze Android telefoons.

SpatiaFlight

Spatia is een relatief onbekend merk op het gebied van speakers, koptelefoons en andere audio gerelateerde producten. Daar komt binnenkort echter verandering in met de SpatiaFlight, een vliegende speaker. Waarom zou je nog oordopjes in doen als je speaker jou ook gewoon kan achtervolgen?

iFixit tas

Je kent iFixit vast wel van hun teardowns: video’s waarin ze vaak smartphones compleet uit elkaar halen, en vervolgens vellen ze een oordeel over hoe gemakkelijk het product in kwestie te repareren is. Sinds kort zijn de zogenaamde hoverboards erg populair, met alle ongelukken van dien. Helaas vliegen ze soms in de fik of worden ze te warm, maar de slimme koppen achter iFixit hebben daar nu een oplossing voor: de iFixit smother bag, een tas waarin je veilig smeulende gadgets kunt bewaren.

Google Express parachutes

Google doet elk jaar volop mee aan 1 april: vrijwel elke afdeling van het bedrijf verzint een eigen grap. Zo ook Google Shopping: waarom tot de volgende dag wachten op de postbezorger als je snacks ook gelijk met een parachute opgestuurd kunnen worden?

Android Developer Story: The Guardian gaat galactisch met Google Play en Android

De prominente Engelse krant The Guardian gaat ook met haar tijd mee: ze hebben samen met Google er voor gezorgd dat hun nieuws nu door de hele ruimte te volgen is.

Domino’s Remote Slice

Het snijden van je pizza kan erg vermoeiend zijn, en voor je het weet is je pizza koud. Gelukkig heeft Domino’s Pizza daar nu een oplossing voor gevonden, de Domimaker, een robot die je pizza automatisch in stukken kan snijden. Arme Domino’s medewerkers..

Razer Toaster

Razer staat bekend om haar gaming laptops, consoles en accessoires. Men steekt vaak de draak met hoe overdreven Razer haar gaming producten altijd aanprijst, maar gelukkig heeft het bedrijf ook zelfspot: maak kennis met de Razer Toaster.

Google’s new actual reality headset

Virtual reality is op dit moment enorm populair: vrijwel elk tech bedrijf brengt haar eigen headset uit, van Sony tot HTC. Weet je wat echter nog beter is dan virtual reality? De echte realiteit. Met Google’s Cardboard Plastic kun je de wereld ervaren zoals het er echt uit ziet.

Stilletjes je behoefte doen

Niks is meer beschamend dan voorbijgangers die duidelijk kunnen horen dat je je behoefte aan het doen bent. Met de Silent Loo app hoef je daar nooit meer bang voor te zijn: de app van het Amerikaanse Bathstore overstemt jouw wc geluiden zodat niemand meer kan horen wat jij precies aan het doen bent.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters