Samsung LadyPhone Event in Amsterdam

Op donderdag 4 juni was All About Phones uitgenodigd op het Samsung LadyPhone Event in Amsterdam. Tijdens dit event is de nieuwe LadyPhone van Samsung onthuld, de Samsung Allure S.

Dinsdag rond half acht ’s avonds was All About Phones aanwezig in het kerkgebouw de Duif in Amsterdam. Eenmaal binnen werden we overspoeld met de kleur roze, dat was dan ook de dresscode van vanavond. Toen we waren bekomen van de overdaad aan roze viel het op dat vooral de locatie erg goed gekozen was bij dit speciale event. We hebben na de eerste indrukken plaatsgenomen naast de roze loper in het persgedeelte bij de rest van de pers, waar onder andere ook Mobile Cowboy’s, BNN en nog meer lifestyle-magazines aanwezig waren.

Yfke Sturm

 

Roze loper

Om ongeveer half negen komen de eerste gasten over de roze loper naar binnen gedruppeld, waaronder de Gooische meisjes en nog een aantal andere bekende Nederlanders. De meesten hebben zich keurig gehouden aan de dresscode roze en hebben een gloednieuwe Samsung S5050 Allure S bij zich.

De gasten zijn rond de klok van negen allemaal binnen en het spektakel kan dus gaan beginnen. De presentatrice Quinty Trustfull komt over de catwalk de zaal binnengelopen en begint met een korte terugblik op het eerste Samsung LadyPhone Event in 2001. Na een korte tijd van herinneringen ophalen vertelt Quinty het progamma van de rest van de avond.

Yfke Sturm en Mochitos

Yfke Sturm wordt naar voren geroepen door de presentatrice en krijgt daar de Samsung-telefoon uitgereikt door Menno van den Berg, ook de presentatrice wordt daarna blijgemaakt met deze mobiele telefoon. Na deze plechtigheden kan het feest beginnen en de avond start met een tassenmodeshow van de Haagse tassenontwerper Omar Munie, de tassen lijken ons niet zo geweldig maar schijnen met de hand gefabriceerd te zijn en een geringe oplage van slechts 25 stuks te hebben. Ze kosten dan ook tussen 300 en 700 euro per stuk. De avond verloopt verder met een modeshow van de wintercollectie 2009 van Percy Irausquin en een live-optreden van muziektalent Krystl. Tot slot van deze avond is er een DJ-set van de internationale dance-sensatie Hed Kandi. De avond is zeer geslaagd mede dankzij de Mochitos.

Samsung Allure S

Het Samsung-mobieltje wordt vanavond enthousiast ontvangen door het merendeel van het vrouwelijk publiek, vooral de functieknop ‘Fake Call’, waarbij je met een druk op de knop ervoor kunt zorgen dat je telefoon overgaat, is populair. Volgens de presentatrice is dit erg handig als je je in een gezelschap bevindt waar je eigenlijk wel klaar mee bent. Het toestel heeft niet alleen een vrouwelijk design, maar ook echte snufjes speciaal voor vrouwen zoals de hierboven genoemde ‘Fake Call’ en de ‘SOS’ message-functie van Samsung. Het toestel is daarnaast uitgerust met een 3,2-megapixelcamera, FM-radio en een mp3-speler, de telefoon is met een krasvrij amoled-display en vrouwelijk design helemaal af.

Hieronder staan nog een aantal foto’s die een leuke impressie geven van hoe het eruit zag.

Yfke Sturm + Quinty Trustfull

 

Quinty Trustfull+Menno van den Berg

 

Wauw wat een mooie telefoon!

 

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters