Search for N – Maak kans op een Nokia N97

Nokia start eind mei met een wereldwijde actie genaamd Search for N. Tijdens deze actie zal Nokia in samenwerking met All About Phones in totaal drie Nokia N97’s weg gaan geven. Na een spannende eindstrijd zullen de drie gelukkige winnaars in juni over een gloednieuwe Nokia N97 beschikken!

Search for N

Nokia heeft in samenwerking met All About Phones en Mobilecowboys in Nederland een nieuwe actie bedacht om de introductie van de gloednieuwe Nokia N97 in te luiden; Search for N. Via deze actie geeft Nokia samen met All About Phones drie gloednieuwe Nokia N97’s weg!

Vanaf 26 mei tot en met 2 juni zal All About Phones op geselecteerde data stipt om 13:00 uur een vraag online plaatsen die je moet beantwoorden. Het antwoord op die vraag kun je vinden in een van onze Nokia reviews waarnaar zal worden gelinkt bij de vraag. Zodra je het antwoord weet op de vraag dan kun je jouw antwoord insturen via onze speciale actie pagina. Vervolgens zullen wij zes personen selecteren die alle vijf de vragen goed beantwoord hebben. Deze personen krijgen een uitnodiging voor een speciale finale op een nog nader bekend te maken locatie. Drie van de zes finalisten zullen dezelfde dag nog een gloednieuwe Nokia N97 mee naar huis krijgen van ons!

Wil jij meedoen en de N97 in jouw bezit hebben vóór hij in de winkels ligt? Dat kan door naar onze speciale Search for N pagina te gaan waarop je meer uitleg vindt omtrent deze actie en de daarbij behorende spelregels. Tot slot nog een kleine tip, volg ons ook via Twitter aangezien we daar af en toe een paar hints zullen plaatsen om je te helpen.

Inwoners van Nederland, België en Luxemburg mogen mee doen aan deze actie. Medewerkers van All About Phones, Mobilecowboys en Nokia zijn uitgesloten van deze actie.

Het filmpje dat hier stond bestaat helaas niet meer, onze excuses!
Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters