Sony Ericsson start met FanWalk richting Berlijn

Dit jaar geeft Sony Ericsson vijf Nederlanders de mogelijkheid om een award uit te rijken tijdens de MTV Awards in Berlijn. All About Phones volgt de vijf finalisten op de voet en doet verslag van hun pogingen om op het podium te staan in Berlijn.

Sony Ericsson FanWalkers 2009

Sony Ericsson gaat vandaag van start met de FanWalk 2009. Vijf finalisten uit verschillende landen maken kans om volgende week tijdens de MTV Awards een award uit te rijken aan een ster. Echter gaat dit niet zonder slag of stoot aangezien in 10 dagen tijd de finalisten een wandeling moeten maken van ongeveer 300 km naar de MTV EMAs 2009 IN Berlijn. Op 5 november vindt de EMA’s plaats in Berlijn en tot en met die dag zullen we verslag doen van de vijf Nederlandse finalisten. De finalisten zijn uitgekozen door Sony Ericsson en bevinden zich nu al in Duitsland om vandaag van start te gaan. Elke dag kun je hun blogs terug vinden als nieuwsbericht op All About Phones zodat je altijd op de hoogte blijft van hun voortgang. Al deze blogs kun je terug vinden in het speciale kanaal voor FanWalk. Uiteraard kun je ook onze speciale FanWalk-pagina raadplegen om makkelijk op de hoogte te blijven van hun voortgang.

Volgende week donderdag zal de finale zijn en dan zal gelijk bekend gemaakt worden wie die avond een award zal mogen uitreiken tijdens de MTV Awards in Berlijn. All About Phones zal live aanwezig zijn om verslag te doen van dit evenement. In de tussentijd kun je via All About Phones alle finalisten dagelijks volgen en lezen hoe ver ze zijn met hun 300 KM wandeling richting Berlijn. De eerste blog-post van de finalisten zal later vandaag live gaan op AAP.

De vijf Nederlandse finalisten van FanWalk 2009:

FanWalk 2009 Finalist

Joey Manneken is 19 jaar en komt uit Gorinchem. Zijn motivatie om mee te doen voor de FanWalk dit jaar is als volgt: Ik heb 8 medailles van de avondvierdaagse en dat deed ik dan alleen al voor een zak snoep op vrijdag. Voor de EMA’s zou ik het hele jaar elke avond kilometers lopen.

FanWalk 2009 Finalist

Maartje Schutte is 21 jaar en komt uit Galder. Haar motivatie om mee te doen voor de FanWalk dit jaar is als volgt: Muziek is mijn leven, en andere mensen ontmoeten die hier hetzelfde over denken een fantastische ervaring. Het lijkt me geweldig om met mensen uit heel Europa samen te komen voor muziek. De EMA’s bijwonen is al jaren een droom van me, ik kijk het altijd op tv en als ik de mensen voor het podium zie springen wil ik maar 1 ding: ook daar staan!

FanWalk 2009 Finalist

Terry Spee is 18 jaar en komt uit Emmeloord. Zijn motivatie om mee te doen voor de FanWalk dit jaar is als volgt: Waarom ik graag mee zou doen ? Omdat ik als klein kind altijd all naar de EMA’S wou ( waarom?! tsjah weet ik zelf ook niet ) Ik vind muziek de drijvende kracht achter de meeste dingen en sommige artiesten moeten beloond worden voor hun harde werk om ons mensen goed te laten voelen. En ergens als klein kind was ik all fan van muziek en van alle soorten.

FanWalk 2009 Finalist

Maaike Jansen is 19 jaar en komt uit Utrecht. Haar motivatie om mee te doen voor de FanWalk dit jaar is als volgt: ” Music was my first love and it will be my last” No seriously, I got what it takes but I bet thats what they all say! Im typing this from off my holiday in Croation and I dont have much time left. I just went on the computer to apply cause I need to be there!!

FanWalk 2009 Finalist

Jody Ofman is 24 jaar en komt uit Zaandam. Haar motivatie om mee te doen voor de FanWalk dit jaar is als volgt: Ik ben een echte PartyGanger en ben op vele festivals & Feesten te vinden samen met mijn W995! Sensation White ,Beenie Man, Qlimax, DefQon etc. Verder danQ-base in Duitsland ben ik niet geweest. Deze foto’s zouden mijn party-album compleet maken!

Het filmpje dat hier stond bestaat helaas niet meer, onze excuses!
Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters