Telekoopwijzer tablets herfst 2014

Het is weer tijd voor een nieuwe tablet-Telekoopwijzer van All About Phones. In deze koopwijzer, die ieder seizoen uitkomt, geven we je kooptips voor tablets in een aantal categorieën.

Telekoopwijzer intro 

De telekoopwijzer is een koopgids met informatie over de huidige telecommarkt. De tabletversie van deze telekoopwijzer verschijnt één keer per seizoen en laat zien wat wij de beste tablets vinden in de drie verschillende categorieën. Daarnaast hebben we de pre-ordercategorie, waarin we vooruit blikken naar wat op de markt gaat komen. De koopwijzer is bedoeld om de keuze voor een tablet te vergemakkelijken, als aanvulling op onze reviews, hands-ons en video’s.

Om het allemaal lekker overzichtelijk te houden, hebben we de koopwijzer opgedeeld in drie categorieën: kleine tablets, midsize tablets en grote tablets. Dat wil zeggen: tablets met een schermdiagonaal tussen de 7 en 7,6 inch, tablets met een schermdiagonaal tussen de 7,7 en 9,3 inch en tablets met een schermdiagonaal van 9,4 inch of groter. In alle categorieën worden in verschillende prijssegmenten kooptips gegeven, gesorteerd van laag naar hoog. Zo kun je dus aan de hand van het gewenste schermformaat en je budget eenvoudig bekijken welke tablet voor jou het beste is. Alle toestellen in deze koopwijzer zijn goede deals in onze ogen, een beste toestel uitroepen is vanwege de uiteenlopende voorkeuren per persoon erg lastig en doen we dan ook niet.

Als aanvulling op de ‘gewone’ categorieën is er de pre-ordercategorie waarin tablets terecht komen die nog niet op de markt zijn, maar inmiddels wel aangekondigd zijn. Smartphones nemen we niet mee in deze koopwijzer, daarvoor kun je terecht in onze maandelijkse telekoopwijzer smartphones.

Zoals jullie van ons gewend zijn zullen we al onze keuzes onderbouwen en waar mogelijk ook links geven naar onze review of hands-on van het betreffende toestel. Om het lekker overzichtelijk te maken komt elke categorie op een aparte pagina terecht en zullen in de loop van de tijd onder iedere categorie de bijbehorende filmpjes worden geplaatst. Kortom, genoeg te lezen. Enjoy!

Kleine tablets

In de categorie van kleine tablets behandelen we tablets met een schermformaat tussen de 7″ en 7,6″. In de praktijk zijn dat bijna altijd 7,0″-apparaten, die natuurlijk vooral uitblinken in hun portabiliteit. Sommige tablets in deze categorie hebben een belfunctie, maar er zijn ook veel reguliere 4G-, 3G- en wifi-only-tablets.

Aangezien de focus in de tabletmarkt steeds meer op 8″-producten komt te liggen, is er in deze categorie betrekkelijk weinig gebeurd. De Acer Iconia B1-720 is van een update voorzien in de vorm van de Iconia One 7 en heeft daarmee de Asus MeMO Pad HD 7 uit de lijst verdreven. Verder is alles nog bij het oude, en dat betekent ook dat de beste 7″-tablet nog steeds de Nexus 7 uit 2013 is. Tijd voor vernieuwing, dus.

Acer Iconia One 7

Acer Iconia One 7 koopwijzer

De Acer Iconia One 7, ook bekend als Iconia B1-730 HD, is wat ons betreft de goedkoopste tablet die nog de aankoop waard is. Het apparaat heeft een 7-inch scherm met een resolutie van 800×1280 pixels, wat ons betreft inmiddels wel een beetje de ondergrens op de markt. De pixeldichtheid is met 216ppi niet briljant, maar wel ruim voldoende. Verder is de tablet uitgerust met een vrij snelle dualcore Intel-processor geklokt op 1,6GHz en heeft hij 1GB werkgeheugen en 8GB intern geheugen. Dat laatste kun je met een geheugenkaartje uitbreiden. De 2-megapixelcamera wordt aangevuld door een eenvoudige vga-camera aan de voorkant, zodat je in ieder geval met het apparaat kunt skypen. Alles bij elkaar is de Iconia One 7 geen erg briljante tablet, maar wel goed genoeg en dat is voor een prijs van €99 al erg netjes.

De Acer Iconia One 7 is verkrijgbaar voor een prijs van €99 bij de MediaMarkt.

Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 koopwijzer

De Galaxy Tab 4 7.0 biedt hardwarematig niet echt voordelen tegenover de eerder genoemde Acertablet. Echter komt het apparaat wel van een in de smartphone- en tabletmarkt erg ervaren fabrikant en dat is voor sommigen een prettig idee. Verder is de software erg uitgebreid en lekker modern. De tablet heeft Android 4.4 KitKat onder de motorkap en is voorzien van Samsung’s bekende TouchWiz-interface. Die kun je mooi vinden of niet, maar in ieder geval is hij functioneel super uitgebreid. De tablet heeft verder een 7″-scherm met 1280×800-resolutie, 3-megapixelcamera achter en 1,3-megapixelcamera voor. De processor is een quadcorechip met een kloksnelheid van 1,2GHz en de tablet heeft 1,5GB werkgeheugen.

De Samsung Galaxy Tab 4 7.0 is vanaf ongeveer €160 verkrijgbaar. Voor dat bedrag kun je hem onder andere bij Belsimpel.nl kopen.

Google Nexus 7 2013 editie

Google Nexus 7 2013 koopwijzer

De Nexus 7 2013 editie draait alweer even mee als kleine tablettopper van Google. Naast het feit dat het apparaat een Nexus-ervaring biedt is hij ook lekker goedkoop. Zodoende is de Nexus 7 voor iedereen die op zoek is naar een wat kleinere tablet in onze ogen de beste keuze. De tablet is uitgerust met een nog altijd redelijke S4 Pro-processor van Qualcomm en heeft een Full HD-scherm meegekregen. Verder heeft de Nexus 7 een 5-megapixelcamera, een nette bouw en omdat het een Nexus-product is natuurlijk altijd de nieuwste Androidversie. Het grootste nadeel is een bekende bij Nexus-producten: het geheugen is niet uitbreidbaar. Dat heeft ermee te maken dat Google zijn cloud-diensten wil promoten, maar daar kunnen we in Nederland nog altijd niet volledig gebruik van maken.

De Nexus 7 2013 editie is verkrijgbaar in de Google Play Store.

Midsize tablets

De midsize tablets houden een midden tussen portabiliteit en functionaliteit. Door hun schermformaat van 7,7″ tot 9,3″ zijn ze nog goed geschikt om overal mee naartoe te nemen, maar ze bieden dankzij hun grotere scherm wel net wat extra mogelijkheden tegenover hun kleine broertjes.

Zoals gezegd is de focus het segment rond de 8 inch op dit moment een stuk groter. Tablets als de Sony Xperia Z3 Tablet Compact en de Samsung Galaxy Tab S 8.4 zijn onlangs uitgekomen of zitten eraan te komen. Die laatste is er al, maar heeft het niet tot de lijst geschopt vanwege zijn grote prijsverschil en kleine verschil in functies tegenover de Galaxy Tab Pro 8.4. Toch is er ook in deze lijst het een en ander vernieuwd. In het lage segment heeft de Lenovo IdeaPad A8-50 de Alcatel Pop 8 vervangen en is de Acer Iconia A1-830 opgevolgd door de Acer Iconia Tab 8.

Lenovo IdeaPad A8-50

Lenovo IdeaPad A8-50 koopwijzer

Voor wie 7″ net wat te weinig is, maar nog steeds een goedkope tablet wil, is er de Lenovo IdeaPad A8-50, ook bekend als A5500. Deze tablet is verkrijgbaar vanaf €120 en heeft een 8-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Onder de motorkap ligt een quadcoreprocessor van MediaTek, geklokt op 1,3GHz. Die wordt aangevuld door 1GB werkgeheugen en 16GB interne opslag, waardoor je lekker wat ruimte tot je beschikking hebt. De camera heeft een resolutie van 5 megapixel en wordt aangevuld door een 2-megapixelcamera aan de voorkant. Hoewel de tablet nog niet zo heel oud is, moet hij het helaas stellen met Android 4.2 Jelly Bean en het apparaat is dus niet erg up-to-date meer. Dat is echter een klein nadeel dat je voor lief zult moeten nemen voor een verder prima tablet tegen een erg nette prijs.

De IdeaPad A8-50 is op het moment het goedkoopste bij BCC.

Acer Iconia Tab 8

Acer Iconia Tab 8 koopwijzer

De Acer Iconia Tab 8, ook bekend als Iconia A1-840 FHD, is zoals de naam doet vermoeden de opvolger van de Iconia A1-830. Die tablet stond vorige keer op deze plaats en daar waren we in onze review erg tevreden over. Een van de tekortkomingen was de lage schermresolutie, maar dat heeft Acer in deze Iconia Tab 8 opgelost. Het apparaat heeft nu een 8 inch groot 1920×1200-scherm. Ook de processor is verbeterd. Het is nog steeds een Intel-chip, maar nu voorzien van 4 kernen die op 1,3GHz geklokt zijn. Het werkgeheugen van deze tablet bedraagt 2GB. De tablet heeft een 5-megapixelcamera aan de achterkant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant, wat zelfs voor een tablet inmiddels aan de lage kant is. Dat is een nadeeltje van de Iconia Tab 8. Een duidelijk voordeel is de behuizing: die is van aluminium en voelt daardoor een stuk beter aan dan die van veel andere tablets in dit prijssegment.

De Iconia Tab 8 is voor €199 verkrijgbaar, onder andere bij Computerland.

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 koopwijzer

De Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 is als toptablet van Samsung inmiddels opgevolgd door de Galaxy Tab S 8.4, maar kost een stuk minder en is qua specs bijna hetzelfde. Het grootste verschil zit hem in het scherm, dat in het geval van de Tab S een amoled-exmplaar is. Als je dat wilt opgeven, dan kom je met de Tab Pro de helft goedkoper uit. De tablet is voorzien van zo ongeveer de beste specs die je je momenteel in een tablet kunt wensen, zoals een Snapdragon 800-processor, WQXGA-scherm en een 8-megapixelcamera. De tablet is voorzien van 16GB of 32GB opslagruimte en ook uitbreidbaar met een geheugenkaart. Als je wilt is er ook een lte-variant van het apparaat beschikbaar, hoewel je daar een flinke meerprijs voor betaalt.

De Galaxy Tab Pro 8.4 is vanaf zo’n €240 verkrijgbaar, onder andere bij Belsimpel.nl. Voor meer info over het apparaat kun je terecht bij onze hands-on van het Galaxy Tab Pro-trio.

Apple iPad mini 2

Apple iPad mini 2 koopwijzer

De Apple iPad mini 2, ook wel bekend als Apple iPad mini Retina, is eigenlijk een exacte kopie van de iPad Air maar dan kleiner. De tablet is met zijn 7,9″-scherm een typische midsize-tablet, maar dan wel met heel erg goede specificaties. Zo heeft het scherm een resolutie van 1536×2048 pixels en is de tablet voorzien van een snelle Apple A7-chip. Deze processor is uitgerust met ‘maar’ twee kernen, maar dat zijn wel razendsnelle 64bit-kernen waardoor de chip toch erg snel en soepel werkt. Qua camera heeft Apple de iPad mini 2 voorzien van een 5-megapixelcamera en de tablet heeft aan de voorkant nog eens een 1,2-megapixelcamera. De tablet is in vele varianten verkrijgbaar, met of zonder mobiel internet en variërend van 16GB tot 128GB. Een nadeel is wel dat je het geheugen niet middels een micro sd-kaart kunt uitbreiden en dat je een forse meerprijs betaalt voor de versies met meer geheugen. De goedkoopste versie, de wifi-versie met 16GB opslagruimte, kost zo’n €350. De prijs loopt op tot zo’n €750 voor een 128GB-versie met lte-ondersteuning.

De iPad mini 2 in zijn goedkoopste versie is het goedkoopst verkrijgbaar bij de Topprice 24. Je kunt onze review van het apparaat hier checken.

Grote tablets

De categorie van grote tablets begint bij 9,4″ en loopt in principe door tot het einde van de tabletmarkt. In de praktijk zullen de grootste tablets die we aanraden niet groter zijn dan 10,1″, hoewel uitschieters natuurlijk mogelijk zijn. Dit zijn tablets die meer voor thuis op de bank of in een studie- of werkomgeving zijn, maar door hun formaat minder geschikt on-the-go.

In de categorie van de grote tablets is ook het een en ander gebeurd. De beste Androidtablet wat ons betreft, de Galaxy Tab S 10.5, is deze maand de lijst binnengekomen. En ook op Windowsgebied is er een nieuwe topper verschenen: de Microsoft Surface Pro 3. Hoewel die niet helemaal binnen ons vakgebied valt, willen we hem toch zeker niet missen aangezien het de meest succesvolle combinatie tussen een tablet en een laptop tot nu toe is. Verder zijn er nog een aantal tablets uit de lijst verdwenen vanwege veranderende prijzen. Zo zijn de Asus MeMO Pad FHD 10 en de Sony Xperia Z2 Tablet bijvoorbeeld niet meer interessant.

Lenovo IdeaTab S6000

Lenovo IdeaTab S6000 koopwijzer

De Lenovo IdeaTab S6000 is een tablet van Lenovo die voor een 10″-apparaat buitengewoon goedkoop is. Je betaalt slechts €140 voor het apparaat en daarvoor krijg je een vrij volwaardige tablet. Een 1,2GHz-quadcoreprocessor en 1GB werkgeheugen zijn aanwezig om het apparaat in het dagelijks gebruik voldoende snel te laten draaien. De tablet heeft een ips-display met een resolutie van 1280×800 pixels. Dat is niet bijzonder veel voor een 10″-apparaat, maar het display heeft verder wel een aardig goede beeldkwaliteit. De tablet is voorzien van een 5-megapixelcamera aan de achterkant en een vga-exemplaar aan de voorkant. Wel moet gezegd worden dat Lenovo een vrij aparte interface over de Android 4.2-installatie van de tablet heeft geplaatst waar we niet zo blij mee zijn. Maar desondanks is deze IdeaTab S6000 wel de tablet die je moet hebben als je een goedkope 10-inch-tablet wilt.

De Lenovo IdeaTab S6000 is goedkoop verkrijgbaar bij Wehkamp.nl.

Asus Transformer Book T100

Asus Transformer Book T100 koopwijzer

Hij valt eigenlijk al bijna niet meer onder de gewone tablets, maar hij is wel zo leuk dat we hem je niet willen onthouden. De Asus Transformer Book T100 is een hybride tussen een netbook en een tablet en draait dus op Windows. Het gaat om de volledige versie van Windows 8.1 en daarmee kun je programma’s als Microsoft Office en zelfs Photoshop dus prima draaien. Als je het scherm uit zijn dock trekt houd je een Windowstablet over die je kunt gebruiken om onderweg lekker te browsen of een filmpje te pakken. De tablet is voorzien van een quadcore Intel Atom-processor geklokt op 1,3GHz en heeft 2GB werkgeheugen. Het scherm heeft een diagonaal van 10.1 inch en een resolutie van 1366×768 pixels. Groot nadeel voor het tabletgebruik is wel dat de Transformer Book T100 door zijn toegevoegde functionaliteit een beetje aan de lompe en zware kant is.

De Tansformer Book T100 kost zo’n €330 en is verkrijgbaar bij de MyCom.

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 koopwijzer

De Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 is als toptablet van Samsung inmiddels opgevolgd door de Galaxy Tab S 10.5, maar kost een stuk minder en is qua specs bijna hetzelfde. Het grootste verschil zit hem in het scherm, dat in het geval van de Tab S een amoled-exmplaar is. Als je dat wilt opgeven, dan kom je met de Tab Pro de helft goedkoper uit. De tablet is voorzien van zo ongeveer de beste specs die je je momenteel in een tablet kunt wensen, zoals een Snapdragon 800-processor, WQXGA-scherm en een 8-megapixelcamera. De tablet is voorzien van 16GB of 32GB opslagruimte en ook uitbreidbaar met een geheugenkaart. Als je wilt is er ook een lte-variant van het apparaat beschikbaar, hoewel je daar een flinke meerprijs voor betaalt.

De Galaxy Tab Pro 10.1 is vanaf zo’n €350 verkrijgbaar, onder andere bij Belsimpel.nl. Voor meer info over het apparaat kun je terecht bij onze hands-on van het Galaxy Tab Pro-trio.

Apple iPad Air

Apple iPad Air koopwijzer

Als het gaat om tablet OS’en blijft iOS nog altijd het besturingssysteem dat onze voorkeur geniet gezien het feit dat het wat volwassener is en meer echte tablet apps heeft. Het verschil wordt steeds kleiner, maar de iPad Air blijft een erg goede deal. Zo is de iPad Air bijvoorbeeld erg licht en dun, wat voor grote 10″-tablets een groot voordeel is in onze ogen. Het scherm is weliswaar niet verbeterd ten opzichte van de vorige iPad, maar nog steeds verbluffend. En de razendsnelle A7-processor die deze iPad Air meegekregen heeft zorgt ervoor dat hij op het gebied van prestaties weer aan de top van de tabletmarkt staat. Ook de 5-megapixelcamera is voor een tablet helemaal niet verkeerd.

Voor meer informatie over de iPad Air kun je terecht in onze uitgebreide review. De iPad Air kun je voor €428 kopen bij Belsimpel.nl.

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5 koopwijzer

De Samsung Galaxy Tab S-lijn is Samsung’s nieuwe toplijn op tabletgebied. De Galaxy Tab S 10.5 is de grootste in de lijn. Hij is natuurlijk voorzien van de laatste specs, maar moet het vooral hebben van zijn scherm en design. Het 2560×1600 pixels tellende amoled-scherm is erg indrukwekkend en de tablet is slechts 6,6 millimeter dik. Ook de bezels zjin vrij klein, waardoor de tablet ondanks zijn 10,5-inch scherm niet veel groter is dan de meeste 10.1-inch tablets. De Tab S 10.5 heeft en Snapdragon 800-processor, 8-megapixelcamera en 3GB werkgeheugen. Ook leuk zijn de speciale covers met drie verschillende standen die je met heuse drukknopjes kunt vastmaken aan de tablet. In onze review riepen we het apparaat al uit tot de beste Androidtablet op het moment, en die positie heeft de tablet nog steeds.

Meer informatie over de Galaxy Tab S 10.5 kun je lezen in onze review. De tablet is vanaf zo’n €450 verkrijgbaar, onder andere bij Computerland.

Microsoft Surface Pro 3

Microsoft Surface Pro 3 koopwijzer

De Microsoft Surface Pro 3 is alweer de derde in de lijn van tablet-laptop-hybrides van Microsoft. De tablet is beter dan ooit en begint inmiddels een echte laptopvervanger te worden. Hoewel zeker niet iedereen zijn laptop zal kunnen vervangen door een Surface Pro 3, is er ook zeker een groep die dat wel kan. De Surface Pro is voorzien van een nieuwe kickstand zodat je hem eenvoudig neer kunt zetten en heeft een toetsenbordcover die je vast kunt klikken middels magneten zodat het geheel steviger wordt. De tablet is voorzien van Intel Core i3, i5 en i7 processoren zodat je, mits je genoeg geld uittrekt, een erg krachtig apparaat in handen hebt. De tablet draait op de volledige versie van Windows 8.1 en kan dus moeiteloos met programma’s als photoshop en office overweg. Uitbreiden kan eenvoudig met USB-apparaten en je kunt via de hdmi-aansluiting een externe monitor aan de Surface Pro 3 hangen.

De Surface Pro 3 is verkrijgbaar vanaf €819 bij onder andere Bol.com.

Pre-order

In de pre-ordercategorie bespreken we tablets die wel aangekondigd zijn door hun fabrikant, maar nog niet in de winkels liggen. We bieden dus een kijkje in de toekomstige tabletmarkt, met toestellen die de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Overigens komen in deze categorie allerlei opvallende apparaten terecht en hoeft het niet per se zo te zijn dat een hier genoemd toestel ook daadwerkelijk de aankoop waard zal worden.

De IFA, jaarlijks een van de grootste consumentenelektronicabeurzen, is net achter de rug. Je zou dus verwachten dat de markt binnenkort overspoeld wordt met nieuwe tablets, maar dat is niet het geval. Op de beurs kwamen we eigenlijk vooral smartphones tegen en dat betekent weinig interessants op tabletvlak. Desondanks hebben we er drie apparaten voor je tussenuit gezocht.

Alcatel Hero 8

Alcatel Hero 8 koopwijzer

De Alcatel Hero 8 is de duurste tablet van Alcatel tot nu toe en biedt een leuk setje specs en mooi ontwerp. De prijs is nog even afwachten, maar mits die goed is dan zou de Alcatel nog weleens goede zaken kunnen gaan doen. De tablet heeft namelijk een erg mooie metalen body met een dikte van slechts 7,3 millimeter. Daardoor is de tablet met 310 gram ook niet de zwaarste en dat komt natuurlijk mooi uit in het dagelijks gebruik. De tablet wordt aangedreven door een octacoreprocessor van MediaTek en heeft een ruime twee gigabyte werkgeheugen. Ook leuk is dat de tablet kan bellen, zodat je hem eventueel ook als grote telefoon kunt gebruiken. De camera heeft een resolutie van 5 megapixel en aan de voorkant bevindt zich een 2-megapixelcamera. Het scherm van de Hero 8 is zoals de naam doet vermoeden 8 inch groot en heeft een resolutie van 1920×1200 pixels. Kortom: de Hero 8 is geen erg spannende tablet, maar kan mits goed geprijsd wel een mooi alternatief voor de bekende merken bieden.

In onze hands-on kun je meer lezen over de tablet.

Samsung Galaxy Tab Active

Samsung Galaxy Tab Active koopwijzer

De Samsung Galaxy Tab Active is er zeker niet een voor iedereen. Maar voor een specifieke doelgroep kan het apparaat een uitkomst zijn. De tablet is niet alleen, zoals wel meer apparaten, waterdicht; hij biedt ook nog eens uitstekende bescherming tegen schokken. Zo moet de Galaxy Tab Active moeiteloos 1 meter 20 naar beneden kunnen vallen. Mocht je hem dus per ongeluk uit je handen laten kletteren, dan is dat geen probleem. De specificaties van de tablet zijn verder niet zo spannend. Hij heeft een 8-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels en is voorzien van een Snapdragon 400-processor. Het werkgeheugen bedraagt 1,5GB en als interne opslag zit er nog eens 16GB in de tablet. De camera heeft een resolutie van 3,2 megapixel en je kunt met de tablet 1,2-megapixelselfies maken. Voor iedereen die vaak handschoenen aan heeft, bijvoorbeeld in de bouw, is de tablet voorzien van een speciale stylus, de C Pen. Wanneer de tablet verkrijgbaar zal zijn en tegen welke prijs, is niet bekend.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 Tablet Compact koopwijzer

De meest interessante en mainstream-tablet die op de IFA aangekondigd werd, is de Xperia Z3 Tablet Compact van Sony. Het apparaat is zoals we van Sony gewend zijn erg dun en licht. De body heeft een diepte van slechts 6,4 millimeter en weegt 270 gram. Twee indrukwekkende getallen die het gebruik van de tablet een stuk prettiger moeten maken. Natuurlijk is het apparaat ook weer waterdicht, waardoor je hem eenvoudig in bad of in de keuken kunt gebruiken. De Xperia Z3 Tablet Compact heeft een mooi setje specs. Een Snapdragon 801-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslag en een 8-megapixelcamera zijn allemaal aanwezig. Het scherm is 8 inch groot en heeft een resolutie die misschien een beetje tegenvalt: 1920×1200 pixels. De tablet slikt ook simkaartjes en is zodoende voorzien van LTE-ondersteuning. Daar komt bij dat je ermee kunt bellen, waardoor hij eventueel je smartphone kan vervangen.

Voor meer informatie over de Xperia Z3 Tablet Compact kun je terecht in onze hands-on. De tablet zal deze herfst op de markt komen, hoewel het niet duidelijk is wanneer precies. Ook de adviesprijs van het apparaat is niet bekend gemaakt.

Tot slot

Deze koopwijzer is tot stand gekomen aan de hand van onze ideeën over de huidige tabletmarkt. Hoewel we ons uiterste best doen om deze zo objectief mogelijk te houden, wordt deze lijst ook in zekere mate beïnvloed door de voorkeuren van onze redactie. Mocht je opmerkingen hebben over onze keuzes, dan horen wij dat graag in de reacties onder dit artikel. Ook suggesties voor de volgende versie van deze koopwijzer kun je daar kwijt.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters