TeleWeek 20: Telfort laat zien hoe het moet

Bundels die je mee kunt nemen naar de volgende maand. Kijk, daar worden we nou blij van. In deze TeleWeek daarom een eervolle vermelding voor de provider in kwestie. Daarnaast passeren Samsung, Huawei en Apple de revue. Fijn weekend!

Telfort neemt het voortouw

TeleWeek 20

Sta je op het punt om over te stappen naar een andere provider? Neem dan eens een kijkje bij Telfort. Sinds deze week biedt deze provider abonnementen aan waarbij je bel- en internetbundels niet elke maand worden gereset. Heb je MB’s of minuten over? Dan maak je die in de volgende maand eerst op. Pas dan gebruik je de minuten en data waarvoor je die maand betaalt.

Netjes! Zeker ook omdat je data uit maand 1 niet alleen in maand 2, maar ook in maand 3 nog kunt gebruiken. Daarnaast zit Telfort op het netwerk van KPN, dat te boek staat als betrouwbaar. Je kunt daarnaast ook optioneel 4G-internet van Telfort nemen, dat een maximale snelheid van 150 megabit per seconde heeft. Dit kost 5 euro extra, wat ook best schappelijk is.

Bij Samsung gaat het roer in de toekomst om

‘Grote veranderingen op komst in werkwijze Samsung’ Samsung

Samsung is van plan om Vision 2020 te laten varen. In dit plan stippelde Samsung zijn doel voor 2020 uiteen, waar de omzet ten opzichte van 2009 vertienvoudigd moet zijn richting de 400 miljoen dollar. Samsung wil waarschijnlijk niet meer per se groeien om te groeien, maar gaat zich meer focussen op het ontwikkelen van producten waarmee het veel winst maakt. Zoals smartphones.

Daarnaast wil Samsung niet meer alle kennis zelf ontwikkelen. De Zuid-Koreaanse fabrikant zal daardoor in de toekomst eerder bereid zijn een ander bedrijf over te nemen die al over de kennis beschikt die Samsung wil hebben. Op zich wel logisch, want ook dat kan geld besparen.

Huawei’s P8 en P8lite nu in Nederland te koop

Huawei P8lite handson

Toen Huawei in Londen de P8 aankondigde, verwachtten we dat de fabrikant ook de P8lite zou aankondigen. Dat gebeurde niet, maar nu is de P8lite alsnog een feit. Net als de P8 kun je deze smartphone sinds gisteren in Nederland kopen. De P8 kost 500 euro, de P8lite de helft daarvan.

Huawei opende gisteren in samenwerking met T-Mobile op de Kalverstraat in Amsterdam een partnerstore, de eerste in Europa. Daar lag de P8lite ook al gelijk, en dus draaiden wij onze hand niet om voor een eerste indruk van het apparaat. Hij ziet er redelijk goed uit, maar het is jammer dat ‘ie is gemaakt van plastic, en niet van metaal. Verder presteert hij naar behoren en lijkt het met 250 euro een mooie propositie van Huawei te zijn.

Altijd leuk: mogelijke specificaties van nieuwe iPhones

Apple iPhone 6 Plus hoofdfoto

Apple kondigt in september waarschijnlijk de komst aan van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. Radicaal anders dan de originele iPhone 6-smartphones zullen deze telefoons waarschijnlijk niet zijn. Onder de motorkap zal er echter wel het een en ander veranderen, en dat wekte natuurlijk onze interesse.

Zo krijgen de twee nieuwe iPhones waarschijnlijk een krachtigere processor. In de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zit de A8-processor, terwijl de opvolgers waarschijnlijk de A9-chipset krijgen. Deze is krachtiger en efficiënter. Daarnaast wordt het werkgeheugen verhoogt van 1 naar 2GB, wat natuurlijk ook een mooie zaak is.

Verder verbetert Apple hoogstwaarschijnlijk de camera. Was dat eerst 8 megapixel: dat wordt 12 megapixel. Niet slecht! Het scherm wordt voorzien van force touch, wat extra mogelijkheden met zich meebrengt. Is het al september?

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters