Volg All About Phones in Barcelona

Zoals de traditie voorschrijft zal ook dit jaar weer een delegatie van All About Phones afreizen naar Barcelona voor het Mobile World Congress. Naast heel veel nieuws, ervaringen, foto’s en video’s kun je ook dit jaar weer in de huid van onze crew kruipen en live verschillende persconferenties volgen via AAP.

Mobile World Congress

Op het moment dat dit artikel online verschijnt hangen wij, dat wil zeggen Danijel, Alex, Marco en ondergetekende, ergens boven de alpen op een metertje of 10.000 in de lucht, wachtend tot onze krappe Boeing 737 op het vliegveld van Barcelona landt. Die stad wordt namelijk één week per jaar uitgeroepen tot het telecomwalhalla met de komst van het Mobile World Congress. Hoewel de beurs pas maandag begint, zijn vanavond al de eerste persconferenties en die zullen we uiteraard, live en op een aantal andere manieren, voor jullie verslaan.

We beginnen vanavond met Samsung en Sony Ericsson, en proberen ondertussen het nieuws van Nokia zo snel mogelijk te brengen. Vervolgens doen we morgen live-verslag van de persconferentie van LG en dinsdag zorgen we ervoor dat jullie HTC virtueel op de voet kunnen volgen. En tussendoor sporen we natuurlijk zo veel mogelijk nieuwtjes voor jullie op op de beurs en doen we achteraf verslag van andere persconferenties en evenementen die we bijwonen.

Dat zullen we ongeveer zo doen als vorig jaar, maar met de toevoeging van video’s. Dat wil zeggen dat je in de speciale nieuwsrubriek nog steeds ontzettend veel nieuws, foto’s en ervaringen kunt vinden. Alleen nu zullen die ervaringen zo nu en dan ook voorzien worden met een video, en op ons YouTube-kanaal kun je zelfs nog meer video’s vinden.

Mocht je nou echt geen moment willen missen, dan kun je ons ook nog volgen op Twitter: @allaboutphones, @daanno, @domipost en @alexdewidt.

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in, en hopen er een mooie week van te maken. Voor onszelf, maar zeker ook voor jullie! En we hopen dan ook van harte dat jullie er hetzelfde over denken en het Mobile World Congress 2011 samen met ons tot een succes willen maken. Voor zover jij, ik, en de rest van ons team daar enige invloed op hebben natuurlijk.

Mobile World Congress 2009

 

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters