Win smartphones & accessoires bij All About Phones!

Het is bijna Sinterklaas en wij hebben een nieuwe studio voor onze video’s, dus dat betekent prijzen weggeven! Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op smartphones en accessoires.

Misschien heb je het wel gezien, en misschien ook niet (dan snel even kijken), maar we hebben onze nieuwe studio in gebruik genomen! Via Facebook, Twitter, Instagram en Google+ hebben we al het een en ander geteased de afgelopen tijd en inmiddels is het zover. In onze nieuwe Telewiki, die over All About Phones gaat, nemen we onze nieuwe studio eindelijk in gebruik.

Om dit te vieren, en omdat Sinterklaas inmiddels in het land is, geven we een flink aantal prijzen weg. Je maakt kans op niet minder dan vier (!!) smartphones en een tal van accessoires voor verschillende smartphones en tablets. Daarnaast geven we ook headsets weg een aantal andere leuke zaken voor je smartphones.

Meedoen is simpel; vul eerst in de onderstaande widget in op welke prijzen je kans wilt maken. Zo weten we zeker dat we niet een iPhone-hoes opsturen naar iemand die een Samsung-telefoon heeft. Hierna kun je onze sociale kanalen volgen, als je dat al niet doet, om extra kans te maken op deze prijzen. Als je ons al volgt op onze sociale kanalen dan kun je dat via de app ook aangeven en doe je automatisch een keertje extra mee. In totaal geven we 26 prijzen weg, waaronder een aantal hoesjes voor het zelfde type toestel.

De wedstrijd loopt tot en met 2 december en 3 december maken we de winnaars hieronder bekend. We zorgen ervoor dat je 5 december alles in huis hebt voor een top Sinterklaas!

Veel succes namens het team van All About Phones!

De prijzen:

  Huawei Ascend Mate 7 (simlock vrij)
  Honor 6 (simlock vrij)
  Vodafone Smart 4 Power (simlock vrij)
  Vodafone Smart 4 Turbo (simlock vrij)
  Jabra Revo headset
  Jabra Move headset
  Jabra Solemate speaker
  Nokia Treasure tag
  iPhone 6 hoesje
  iPad mini cover
  iPad Air cover
  iPhone 5s hoesje
  Galaxy S5 hoesje
  Galaxy Note 3 cover
  HTC One M8 Dotview case
  LG Nexus 5 cover
  Sony Xperia Z2 cover
  Microsoft Surface hoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Aan de mailadressen te zien ben jij wel een van de winnaars. Je mailadres in de widget en die hier op de site zijn hetzelfde, dat is ook het adres waar we een mail naartoe gestuurd hebben. Kun je misschien een mailtje sturen naar danijel @ allaboutphones punt nl?

  1. Dominick -

   Hoe bedoel je? Dat er meerdere Oscar V's meegespeeld hebben? Er heeft er in ieder geval maar één gewonnen en die heeft 'n mail gehad 🙂

 1. Dominick -

  De winnaars zijn inmiddels bekend! Zie de widget hierboven. Helaas biedt de widget niet de mogelijkheid om weer te geven wie welke prijs gewonnen heeft. Je zult binnenkort een mailtje krijgen met welke prijs je gewonnen hebt en verdere informatie.

  Er waren in totaal 1993 entry's, waaruit 31 winnaars getrokken zijn (sommige prijzen waren dubbel of meer beschikbaar). De telefoons zijn overigens gewonnen door de eerste vier in de lijst: Colin (Ascend Mate 7), Oscar (Honor 6), Kevin (Smart 4 Power) en Jeremy (Smart 4 Turbo). Overigens heeft het programma winnaars voor de populairste prijzen at random geselecteerd, voor de wat minder populaire prijzen zijn we op zoek gegaan naar entry's en hebben we zelf een random selectie gemaakt. Hoeveel prijzen je aangegeven had heeft geen invloed gehad op de kans op populaire prijzen, natuurlijk waren de minder populaire prijzen bij minder mensen gewild dus had je daar wel meer kans op.

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd! En iedereen bedankt voor het meedoen 🙂

  1. Kevin Vman -

   Yes, de smart 4 power gewonnen! Hebben jullie de email al gestuurd? Mijn emailadres was verkeerd dus zouden julie hem nog eens willen versturen als dit niet lukte?

   1. Dominick -

    Je mailadres van de widget komt in ieder geval niet overeen met je mailadres van je profiel hier, dus ik denk dat het inderdaad om een andere Kevin L gaat.

   2. kevin Gizzie -

    ik heb met een ander mailadres meegedaan en onder mijn echte achternaam. Zou wel heel bijzonder zijn als er nog een Kevin L had meegedaan. Zie dat er meer mails niet zijn aangekomen. Kunnen jullie checken of de reactie van Kevin L dan wel is binnengekomen?

   1. Danijel -

    Iedereen is benieuwd 🙂 We maken alles tegelijkertijd bekend. Liever secuur te werk dan at we fouten maken.

 2. Tibo vc -

  Zou wel tof zijn voor mijn verjaardag…
  En bij mij werkt dat hartje niet…
  Als ik daarop druk en deel via bericht/google verandert er niets…

 3. Tim Gout -

  ik zou wel erg graag Huawei Ascend Mate 7 in ontvangst willen nemen voor mijn niet al te bekende tim is heel erg zielig en wilt een nieuwe smartphone fonds.
  ons fonds zou daar natuurlijk heel erg waarderen en goed gebruik van kunnen maken .
  al bij voorbaat al vast bedankt .
  MVG Tim gout eigenaar van het tim is heel erg zielig en wilt een nieuwe smartphone fonds.

 4. ivogroenewoud -

  En ik ben route aan een nieuwe smartphone!
  Ik heb nu een Nokia Lumia 520.
  Was mijn eerste smartphone.
  Maar Windows Phone is toch niks voor mij,
  Ik ken het beste overstappen naar Android.

 5. ivogroenewoud -

  Ik ben abonnee op het youtubekanaal en heb de facebookpagina bekeken maar dat geeft hij niet aan.
  Dus heb ik minder kans om iets te winnen.😓

 6. androidfreak -

  leuk idee
  maar ik had een vraag?
  lijkt het jullie geen leuk idee als de mensen hier op jullie site naar gebruikersreviews kan lezen/of schrijven behalve elke maand een gebruiker eruithalen. net zoals tweakers.net doet?

 7. Ronald Van Webronaldnl -

  Bij mij werkt dit niet "Deel dit bericht met vrienden om extra kans te maken op deze mooie prijzen!" ik heb een 1 email gestuur en op facebook wat gezet en paar keer op Google+ en ook zelf op facebook. Waarom werkt het niet?

 8. mark borninkhof -

  kan ik ook kans maken als ik alleen op YouTube op jullie geabonneerd ben ?
  ik heb namelijk internetbeveiliging op de computer en ik kan niet op facebook, twitter en instagram.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: Dit zijn de beste smartphones voor de feestdagen lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters