Zes keer de Alpe d’HuZes beklimmen voor het KWF

Op 6 juni 2013 zal Team Zanders I zes keer de beruchte berg de Alpe d’Huzes proberen te beklimmen op de fiets. Dit doen ze in de strijd tegen kanker en wij roepen al onze bezoekers op om het team te ondersteunen middels een donatie.

Rogier Galesoot

De franse berg, de Alpe d’Huez, is de meest beruchte berg van de ronde van Frankrijk. Deze berg wordt als toonbeeld gebruikt voor het overwinnen van ziektes zoals kanker. Rogier Galesloot doet mee met de jaarlijkse actie van de vereniging “opgeven is geen optie”, onderdeel van het KWF. Hij is inmiddels met zijn team Zanders I, afgereisd naar Frankrijk waar hij na zes maanden trainen(!!) zich mentaal voorbereid op 6 juni; de dag van de beklimming. Op 6 juni zal hij een klim inzetten naar de top van de berg, op 1.860 meter hoogte.

Dit gaat hij echter niet slechts een enkele keer doen met zijn team, maar zelfs zes keer(!!) om zo extra geld binnen te halen voor de strijd tegen kanker. All About Network, de uitgeverij achter All About Phones en All About Media, steunt deze actie en zal 25 euro per beklimming doneren aan Rogier en zijn team. Wij willen al onze bezoekers oproepen om ook mee te doen met deze actie voor het goede doel. Elke euro helpt en geen bedrag is dus te laag!

Doneren kan via de website van opgeven is geen optie!
Namens het gehele team van All About Network; bedankt alvast voor jouw donatie en we wensen Rogier en zijn team mega veel succes tijdens deze loodzware beproeving in de strijd tegen kanker! Via de website kun je middels een blog de voortgang van Rogier en zijn team volgen.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters