Bluetooth QWERTY-toestenbord van LG gelekt

Dit keer geen telefoon die uitgelekt is, maar een leuke accessoire. De FCC heeft onlangs gegevens over een nieuw bluetooth QWERTY-toetsenbord van LG uitgelekt.

Hoewel QWERTY-toetsenborden die met bluetooth aan je telefoon aan te sluiten zijn niets speciaals meer zijn, is dit nieuwe apparaat van LG erg opmerkelijk. Het toetsenbordje ziet er niet alleen stijlvol uit, maar heeft ook een ingebouwd schermpje waarmee het mogelijk wordt op je telefoon te typen zonder op het toestel zelf te kijken. Het toetsenbordje werd recentelijk getest en uitgelekt door de FCC.

Met de accessoire is heel wat meer mogelijk dan gewoon typen, je kunt er bijvoorbeeld ook contacten mee invoeren, je wekker zetten en zelfs je camera op afstand een foto laten nemen. Verder is het schermpje dat erin zit handig om de tekst die je aan het typen bent meteen te bekijken, in plaats van eerst je toestel te moeten pakken en daarop te kijken wat je aan het typen bent. Het toetsenbord zal waarschijnlijk alleen met LG telefoons compatibel zijn en het is nog niet bekend wanneer het de markt gaat zien.

bluetooth qwerty 
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters