Bluetooth QWERTY-toestenbord van LG gelekt

Dit keer geen telefoon die uitgelekt is, maar een leuke accessoire. De FCC heeft onlangs gegevens over een nieuw bluetooth QWERTY-toetsenbord van LG uitgelekt.

Hoewel QWERTY-toetsenborden die met bluetooth aan je telefoon aan te sluiten zijn niets speciaals meer zijn, is dit nieuwe apparaat van LG erg opmerkelijk. Het toetsenbordje ziet er niet alleen stijlvol uit, maar heeft ook een ingebouwd schermpje waarmee het mogelijk wordt op je telefoon te typen zonder op het toestel zelf te kijken. Het toetsenbordje werd recentelijk getest en uitgelekt door de FCC.

Met de accessoire is heel wat meer mogelijk dan gewoon typen, je kunt er bijvoorbeeld ook contacten mee invoeren, je wekker zetten en zelfs je camera op afstand een foto laten nemen. Verder is het schermpje dat erin zit handig om de tekst die je aan het typen bent meteen te bekijken, in plaats van eerst je toestel te moeten pakken en daarop te kijken wat je aan het typen bent. Het toetsenbord zal waarschijnlijk alleen met LG telefoons compatibel zijn en het is nog niet bekend wanneer het de markt gaat zien.

bluetooth qwerty 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via