Bluetoothgadget verandert elke Androidtelefoon in een Xperia Play

Het Zweedse bedrijf Fructel heeft een gadget ontworpen die van elke Androidtelefoon een gametelefoon kan maken, zoals de Xperia Play van Sony Ericsson. Door een gamecongtroller aan de telefoon vast te klikken, kan er op dezelfde manier mee worden gespeeld.

Gametel

De controller lijkt als twee druppels water op die van de Xperia Play en heeft een houder waarin elke telefoon kan worden vastgeklikt. De Gametel, zoals de controller is genoemd, maakt via bluetooth verbinding met de telefoon en dan kun je spelen. De Gametel is compatible met zeker vijftig bekende games in de Android Market, zoals Asphalt 5 HD, Cordy, Reckles Getaway, Guns ‘n’ Glory en oxoX Mayhem.

Wie zeker wil weten of zijn favoriete spel compatible is met de Gametel, kan dat checken door een app uit de Android Market te downloaden die dat controleert.

De Gametel is net als de originele Playstationcontrollers voorzien van en D-pad, vier bijeengeplaatste knoppen en twee ‘trekkers’ aan de randen. De controller kan negen uur doen op een acculading; de telefoon die er aan vast zit, zal het waarschijnlijk sneller opgeven.

De controller moet zo’n 78 dollar gaan kosten en is over een dikke week beschikbaar, net op tijd voor onder de kerstboom. Op gametel UK is meer informatie te vinden over deze accessoire.

Bron: Android Authority

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters