Blyk gaat van start in Nederland middels het Vodafone netwerk

De gratis provider Blyk heeft bekend gemaakt dat het van start gaat met het aanbieden van gratis belminuten en sms’jes. De virtuele operator maakt gebruik van het netwerk van Vodafone.

Blyk logoBlyk is na een jaar dan eindelijk begonnen met het aanbieden van haar dienstverlening. De MVNO, die gebruik maakt van Mobile Advertising-concept waarbij klanten relevante aanbiedingen en content krijgen in ruil voor belminuten en sms’jes, maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Gebruikers zullen reclame op hun telefoon krijgen via de provider waarvoor ze vervolgens sms’jes krijgen die geldig zijn voor alle netwerken in Nederland en gratis belminuten om met andere Blyk-gebruikers te bellen. Hierbij kun je denken aan speciale aanbiedingen van jongerenmerken en reclame voor entertainment op het gebied van films, muziek en sport. De doelgroep van de MVNO zijn jonge mensen van 16 tot en met 29 jaar. Als lid van Blyk krijg je gratis, elke maand 1.000 SMS’jes naar alle providers en 1.000 Blyk-naar-Blyk belminuten. Daarnaast kun je ook beltegoed kopen om mee te bellen naar andere providers.

Opvallend genoeg kun je niet zomaar lid worden van de telco. Je dient een uitnodiging te bemachtigen die ergens op de sociale netwerken van de provider te vinden is. Blyk werkt in Nederland via het member-get-member-principe. Hoe meer vrienden op het netwerk, hoe goedkoper het wordt. Zo krijgt iedereen die drie vrienden aanmeldt 1 maand gratis data. Meer informatie kun je terug vinden op de website van Blyk.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters