Britse dame verbreekt wereldrecord sms'en met Swype

Een Britse vrouw heeft tijdens een promotie van de Samsung Galaxy S het wereldrecord sms’en gebroken. Dit deed ze door middel van het Swype-toetsenbord.

Eerder werd het wereldrecord sms’en al gebroken via Swype, maar toen gebeurde dat door een medewerker van het bedrijf. Nu heeft een ‘normale sterveling’ dat record opnieuw via het nieuwe toetsenbord genaamd Swype verbroken. Waar voormalig recordhouder Larry Page de officiële zin nog in 35,54 seconden typte, had een Britse vrouw er maar een kleine 26 seconden voor nodig. Hiermee typte mevrouw Thompson de volgende zin bijna tien seconden sneller dan haar voorganger: “the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.”

In tegenstelling tot Page, die ook echt geoefend had en van plan was het record te breken, was het bij Thompson puur toeval. Ze was aan het winkelen met haar vriend toen ze een roadshow van Samsung ter promotie van de Galaxy S tegenkwam. Eén van de activiteiten daar was het zo snel mogelijk typen van de betreffende tekst, wat Thompson zo snel deed en dit goed was voor een wereldrecord. Het record is overigens nog niet officieel door Guinness World Records erkend.

Swype live

 

Bron: Boy Genius Report

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters