Britse rechter onthult lanceerdatum HTC One-opvolger

Uit de rechtszaak die Nokia gisteren van HTC won in Engeland is gebleken dat de opvolger van het HTC One-vlaggenschip waarschijnlijk in februari of maart in de winkel zal liggen. Dit liet de Britse rechter gisteren weten tijdens de uitspraak. Hij baseert zich op het bewijsmateriaal dat HTC heeft ingediend.

Gisteren oordeelde de Britse rechter dat HTC de One Mini niet meer mag verkopen in Engeland. Het toestel maakt inbreuk op de patenten van het Finse Nokia. Pas als het toestel wordt aangepast om de patentschending te verhelpen mag hij weer verkocht worden. De rechter gaf ook aan dat de HTC One in overtreding van de patenten van Nokia is maar besloot deze niet te verbieden omdat dit desastreuze gevolgen voor HTC zou hebben.

Vandaag is gebleken dat de rechter in zijn uitspraak los liet dat de opvolger van de HTC One begin volgend jaar gelanceerd zal worden. De rechter nam in zijn overweging mee dat de opvolger van de HTC One in februari of in maart al in de winkel zou liggen. HTC ging niet tegen de bewering van de rechter in, wat er op duidt dat hij waarschijnlijk de waarheid spreekt.

Officieel is er nog weinig bekend over de opvolger van de HTC One. Volgens de geruchtenmolen draagt het toestel de codenaam ‘m8’ en betreft het een Android-toestel met een 5-inch scherm en een Snapdragon 800-processor van Qualcomm.

Britse rechter onthult lanceerdatum HTC One-opvolger htc one mini jul18 1 
HTC One

Bron: BBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android O Developer Preview 2

OnePlus maakt bekend wanneer OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O ontvangen lees verder

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Zakkenrollers app

Met deze app ben je zakkenrollers te slim af lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters