Britse rechter onthult lanceerdatum HTC One-opvolger

Uit de rechtszaak die Nokia gisteren van HTC won in Engeland is gebleken dat de opvolger van het HTC One-vlaggenschip waarschijnlijk in februari of maart in de winkel zal liggen. Dit liet de Britse rechter gisteren weten tijdens de uitspraak. Hij baseert zich op het bewijsmateriaal dat HTC heeft ingediend.

Gisteren oordeelde de Britse rechter dat HTC de One Mini niet meer mag verkopen in Engeland. Het toestel maakt inbreuk op de patenten van het Finse Nokia. Pas als het toestel wordt aangepast om de patentschending te verhelpen mag hij weer verkocht worden. De rechter gaf ook aan dat de HTC One in overtreding van de patenten van Nokia is maar besloot deze niet te verbieden omdat dit desastreuze gevolgen voor HTC zou hebben.

Vandaag is gebleken dat de rechter in zijn uitspraak los liet dat de opvolger van de HTC One begin volgend jaar gelanceerd zal worden. De rechter nam in zijn overweging mee dat de opvolger van de HTC One in februari of in maart al in de winkel zou liggen. HTC ging niet tegen de bewering van de rechter in, wat er op duidt dat hij waarschijnlijk de waarheid spreekt.

Officieel is er nog weinig bekend over de opvolger van de HTC One. Volgens de geruchtenmolen draagt het toestel de codenaam ‘m8’ en betreft het een Android-toestel met een 5-inch scherm en een Snapdragon 800-processor van Qualcomm.

Britse rechter onthult lanceerdatum HTC One-opvolger htc one mini jul18 1 
HTC One

Bron: BBC

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters