Buddy Case brengt uitschuifbaar toetsenbord naar de iPhone 4

Een slimme producent is op het idee gekomen een case voor de iPhone 4 uit te brengen waar je een toetsenbordje uit kan schuiven. De Keyboard Buddy Case werkt via bluetooth.

Keyboard buddy case

Een hardware-toetsenbord is wellicht een feature die veel consumenten misten op de iPhone 4. De kans dat Apple ooit zelf een iPhone met toetsenbord uit zal brengen is nihil, maar een ander bedrijf biedt nu wel een oplossing. Met de Keyboard Buddy Case kun je je iPhone beschermen én er lustig op los typen.

De Keyboard Buddy Case is op het eerste gezicht een heel normaal hoesje, maar dat is hij zeker niet. Als je hem openschuift krijg je namelijk een fysiek qwerty-toetsenbord voor je neus. Het toetsenbord is aan je iPhone aangesloten via bluetooth en heeft een batterij die 45 dagen meegaat op één lading. Als die leeg is kun je hem via een MicroUSB-ingang laden.

Of en wanneer de case op de Nederlandse markt gaat komen is niet bekend en ook de prijs van het hebbedingetje is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Daily iPhone Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. eswee -

  Ik vind dat hoesjes zelf de Iphone al (optisch) veel dikker maken. Met nog eens een toetsenbord eronder wordt de Iphone dan een soort van baksteen? Lijkt me niet echt "design" meer.

 2. Zeikstraal -

  @dhekd
  Helemaal van touch :S WRONG :Y
  Veel bedrijven worden ook gevraagt om onderdelen en accessoires te maken voor Apple, dus doe eerst wat research en begin dan te zeuren. Je commentaar is weer een nutteloze aanvulling :Y

  On Topic:
  Ideaal voor mensen die niet om kunnen gaan met een touchscreen maar toch graag van het design willen genieten en/of hun Apple verzameling willen aanvullen.

 3. dhekd -

  iphone is juist bijzonder omdat het helemaal van touch screen is. Een echte liefhebber van iphone zal dit vast niet kopen. Veel bedrijven willen geld maken over de rug van apple. Bedenk alsjeblieft iets beters!

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters