Bugs duiken op in Windows Phone 7.8

Het lijkt erop dat Windows Phone 7.8, dat al enkele dagen naar Nokia-toestellen als de Lumia 800 en 900 wordt uitgerold, een aantal vervelende bugs bevat.

Nokia Lumia 800

Diverse blogs melden gebruikerservaringen waarbij wordt geklaagd over een probleem met het geluid en apps die ineens heel veel dataverbruik genereren.

Gebruikers van de oudere Lumia-toestellen hebben overigens al eens eerder met die problemen te maken gehad, en die werden later verholpen door een bugfix van Nokia. Nu er een nieuw OS door Microsoft wordt verspreid, lijken ongeveer dezelfde problemen weer terug te komen.
<br>
Het probleem met het geluid heeft betrekking op het volume, dat zich moeilijk laat controleren. De telefoons zijn ineens nauwelijks meer te horen en gebruikers klagen erover.

Het probleem met het hoge dataverbruik bij sommige apps treedt op als je een app vastpint aan een live tile, waardoor de app een eigen tegeltje krijgt op het homescreen. Windows Phone 7.5 ontdekte vanzelf of zo’n tegel naar bijvoorbeeld een foute link verwees, en hield dan op met proberen om verbinding te maken. Maar Windows Phone 7.8 is blijkbaar minder slim op dit gebied, zodat zo’n aan een live tile gekoppelde app voortdurend onnodig dataverbruik genereert. Dat kan oplopen tot een verbruik van 1MB per minuut.

Dit laatste probleem is door de gebruiker zelf op te lossen door de tegelkoppeling weer op te heffen of de ontwikkelaar van de app erop te wijzen dat er iets niet deugt met zijn server.

Bron: Pocketnow

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters