'Bullet en Jet worden eerste Tegra 3-toestellen Motorola'

Het is misschien nog een beetje vroeg om te speculeren over toestellen met een quadcore Tegra 3-chipset van nVidia, maar toch begint de geruchtenmolen rond die toestellen al langzaam te draaien. Motorola zou met de Bullet en de Jet bezig zijn met de genoemde chip onder de motorkap.

Motorola Atrix AAP

Motorola gooit nu nog hoge ogen met de Atrix, die met zijn Tegra 2-chipset één van de krachtigste telefoons op het moment is. De ontwikkelingen in telecomland gaan echter extreem snel en de geruchten over de volgende generatie smartphones beginnen alweer te verschijnen. Motorola zou voor begin volgend jaar twee nieuwe high-end-toestellen in de planning hebben staan die met de opvolger van de Tegra 2-chip werken.

Het eerste toestel is de Bullet, welke geen toetsenbord zal hebben. Het toestel is uitgerust met een 4,3″-scherm en een 12-megapixelcamera als we de geruchten mogen geloven. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door de genoemde Tegra 3-chip die met maar liefst vier processorkernen werkt en tussen de één en anderhalve gigabyte aan DDR2 RAM-geheugen. Ook NFC moet zijn opwachting maken in dit toestel en er zou 16GB intern geheugen in de Bullet te vinden zijn.

De Jet wordt de qwerty-versie van de Bullet, waarvan het ons niets zou verbazen als hij als Milestone 4 over de toonbank zal gaan. Het scherm is wat gekrompen naar 4″, maar verder zijn de specificaties van de Bullet en de Jet voor zover dat nu bekend is gelijk.

Bron: Droiddog

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters