Fabriek lekt renders Nokia 9: premium Android smartphone

Voor dit jaar is het even klaar met Nokia onthullingen, maar begin 2018 zou HMD weer volop gas geven met een Nokia 2, Nokia 7 en een Nokia 9. Vorige maand doken er al voorzichtig beelden op van de Nokia 2 en OnLeaks besloot ook maar wat renders van de Nokia  9 te toveren voor hongerige fans.

Nokia 9 renders gebaseerd op CAD bestanden

Uiteraard heeft OnLeaks niet zomaar zelf iets bedacht. De renders zijn gebaseerd op gelekte CAD bestanden van de Nokia 9. Dat betekent dat de beelden wel enigszins zullen kloppen, maar met alleen CAD bestanden als basis kun je nog veel kanten op voor het vormgeven van het uiteindelijke toestel.

Nokia 9 render

Camera bult en geen headphone jack

Het toestel ziet er mooi gestroomlijnd uit, behalve voor de camerabult aan de achterkant. Deze zou een dubbele camera huizen en zorgt ervoor dat de uiteindelijke dikte van de telefoon 8.9 mm wordt. Helaas voor liefhebbers van de headphone jack, laten de beelden zien dat deze in diskrediet is gevallen en is vervangen door een USB Type-C poort.

5.5 inch display met Android Oreo

Volgens andere berichten zou het toestel komen met een 5.5 inch display met een Quad HD resolutie en meteen draaien op Android Oreo. De uiteindelijke afmeting van de Nokia 9 zouden 140,9 x 72,9 x 7,5 mm bedragen. Verder is er nog niet zoveel bekend over de rest van de specificaties. Wat voor processor het toestel zal krijgen blijft nog een mysterie. Wel zou de handset komen met 6GB of 8GB aan werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

Maar aangezien het toestel over niet al te lange tijd al onthuld zou moeten worden, zullen er binnenkort waarschijnlijk weer volop geruchten en gelekte specificaties opduiken over de nieuwe Nokia.

Via: @OnLeaks, @compareraja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters