‘Cameraglas LG V20 barst makkelijk’

LG kwam onlangs met zijn nieuwe LG V20-phablet op de markt. Nadat het bedrijf zag wat er gebeurde met de Galaxy Note 7 van concurrent Samsung, heeft het zijn apparaat uitgebreid getest. Naar verluidt heeft de phablet 60.000 druktests doorstaan. Toch lijkt er ook bij de telefoon van LG wat mis te zijn gegaan.

LG V20Een aantal bezitters van de V20 laten namelijk weten dat het glas voor de achtercamera gemakkelijk barst. Het is nog niet bekend of dit een wijdverspreid probleem is of dat het hier om incidenten gaat.

Uit de doos krassen

Eén gebruiker meldt op het forum Reddit zelfs dat zijn toestel uit de doos al krassen op het glas van de achtercamera had. Een andere gebruiker zegt ook dat hij last had van krassen, na de smartphone een paar dagen te hebben gebruikt. Bovendien meldt deze bezitter dat hij zijn LG V20 niet had laten vallen. Meldingen van verwondingen bij het breken van het glas zijn er nog niet. LG heeft inmiddels gereageerd en zegt dat het het probleem aan het onderzoeken is.

LG G6 geen modulair toestel

Een aantal dagen geleden verschenen er geruchten rond LG’s nieuwe vlaggenschip, de LG G6. Volgens ET News wordt dit, in tegenstelling tot zijn voorganger, geen modulair toestel. De modules voor de LG G5 waren volgens het nieuwsmedium namelijk niet zo’n groot succes als het Zuid-Koreaanse bedrijf had gehoopt.

Bron: PhoneArena

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters