‘Cameraglas LG V20 barst makkelijk’

LG kwam onlangs met zijn nieuwe LG V20-phablet op de markt. Nadat het bedrijf zag wat er gebeurde met de Galaxy Note 7 van concurrent Samsung, heeft het zijn apparaat uitgebreid getest. Naar verluidt heeft de phablet 60.000 druktests doorstaan. Toch lijkt er ook bij de telefoon van LG wat mis te zijn gegaan.

LG V20Een aantal bezitters van de V20 laten namelijk weten dat het glas voor de achtercamera gemakkelijk barst. Het is nog niet bekend of dit een wijdverspreid probleem is of dat het hier om incidenten gaat.

Uit de doos krassen

Eén gebruiker meldt op het forum Reddit zelfs dat zijn toestel uit de doos al krassen op het glas van de achtercamera had. Een andere gebruiker zegt ook dat hij last had van krassen, na de smartphone een paar dagen te hebben gebruikt. Bovendien meldt deze bezitter dat hij zijn LG V20 niet had laten vallen. Meldingen van verwondingen bij het breken van het glas zijn er nog niet. LG heeft inmiddels gereageerd en zegt dat het het probleem aan het onderzoeken is.

LG G6 geen modulair toestel

Een aantal dagen geleden verschenen er geruchten rond LG’s nieuwe vlaggenschip, de LG G6. Volgens ET News wordt dit, in tegenstelling tot zijn voorganger, geen modulair toestel. De modules voor de LG G5 waren volgens het nieuwsmedium namelijk niet zo’n groot succes als het Zuid-Koreaanse bedrijf had gehoopt.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Thomas -

    Nou je had best Zack van JerryRigEverthing kunnen vermelden. Het was tenslotte in zijn YouTube video dat het fenomeen voor het eerst gezien werd.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters