‘Cameraglas LG V20 barst makkelijk’

LG kwam onlangs met zijn nieuwe LG V20-phablet op de markt. Nadat het bedrijf zag wat er gebeurde met de Galaxy Note 7 van concurrent Samsung, heeft het zijn apparaat uitgebreid getest. Naar verluidt heeft de phablet 60.000 druktests doorstaan. Toch lijkt er ook bij de telefoon van LG wat mis te zijn gegaan.

LG V20Een aantal bezitters van de V20 laten namelijk weten dat het glas voor de achtercamera gemakkelijk barst. Het is nog niet bekend of dit een wijdverspreid probleem is of dat het hier om incidenten gaat.

Uit de doos krassen

Eén gebruiker meldt op het forum Reddit zelfs dat zijn toestel uit de doos al krassen op het glas van de achtercamera had. Een andere gebruiker zegt ook dat hij last had van krassen, na de smartphone een paar dagen te hebben gebruikt. Bovendien meldt deze bezitter dat hij zijn LG V20 niet had laten vallen. Meldingen van verwondingen bij het breken van het glas zijn er nog niet. LG heeft inmiddels gereageerd en zegt dat het het probleem aan het onderzoeken is.

LG G6 geen modulair toestel

Een aantal dagen geleden verschenen er geruchten rond LG’s nieuwe vlaggenschip, de LG G6. Volgens ET News wordt dit, in tegenstelling tot zijn voorganger, geen modulair toestel. De modules voor de LG G5 waren volgens het nieuwsmedium namelijk niet zo’n groot succes als het Zuid-Koreaanse bedrijf had gehoopt.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Thomas -

    Nou je had best Zack van JerryRigEverthing kunnen vermelden. Het was tenslotte in zijn YouTube video dat het fenomeen voor het eerst gezien werd.

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters