‘Cameraglas LG V20 barst makkelijk’

LG kwam onlangs met zijn nieuwe LG V20-phablet op de markt. Nadat het bedrijf zag wat er gebeurde met de Galaxy Note 7 van concurrent Samsung, heeft het zijn apparaat uitgebreid getest. Naar verluidt heeft de phablet 60.000 druktests doorstaan. Toch lijkt er ook bij de telefoon van LG wat mis te zijn gegaan.

LG V20Een aantal bezitters van de V20 laten namelijk weten dat het glas voor de achtercamera gemakkelijk barst. Het is nog niet bekend of dit een wijdverspreid probleem is of dat het hier om incidenten gaat.

Uit de doos krassen

Eén gebruiker meldt op het forum Reddit zelfs dat zijn toestel uit de doos al krassen op het glas van de achtercamera had. Een andere gebruiker zegt ook dat hij last had van krassen, na de smartphone een paar dagen te hebben gebruikt. Bovendien meldt deze bezitter dat hij zijn LG V20 niet had laten vallen. Meldingen van verwondingen bij het breken van het glas zijn er nog niet. LG heeft inmiddels gereageerd en zegt dat het het probleem aan het onderzoeken is.

LG G6 geen modulair toestel

Een aantal dagen geleden verschenen er geruchten rond LG’s nieuwe vlaggenschip, de LG G6. Volgens ET News wordt dit, in tegenstelling tot zijn voorganger, geen modulair toestel. De modules voor de LG G5 waren volgens het nieuwsmedium namelijk niet zo’n groot succes als het Zuid-Koreaanse bedrijf had gehoopt.

Bron: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters