Capacitieve stylus HTC HD2 vanaf nu in de winkels

Hoewel de HD2 met zijn gigantische scherm zeker geen stylus nodig heeft, heeft HTC er toch eentje gemaakt voor het toestel. Deze unieke stylus ligt nu in de winkel, maar je zult goed moeten zoeken.

HTC HD2 piano

De HTC HD2 heeft een gigantisch scherm met een doorsnede van meer dan 4 inch en een stylus lijkt dan ook nogal overbodig. Daarbij komt dat het touchscreen capacitief is, dus het gebruik van een reguliere stylus is helemaal uitgesloten. Hier had HTC echter al iets op gevonden, zo is te zien in een patent uit augustus 2009. Nu werpt dat patent ook zijn vruchten af, met een officiële stylus voor de HD2. Gebruikers die het toch prettiger vinden om de HD2 met een stylus te gebruiken, kunnen het ding vanaf nu kopen. Dit zal trouwens geen eenvoudige opgave zijn, de stylus is erg slecht verkrijgbaar en tot nu toe alleen in Engeland gesignaleerd.

Natuurlijk is een stylus voor de HD2 overbodig aangezien zelfs de van nature kleine knopjes van Windows Mobile groot genoeg zijn voor je vingers dankzij het gigantische scherm, maar dat geldt niet voor alle toestellen met een capacitief touchscreen. Bij een toestel als de Samsung Corby kan het gebruik van een stylus best handig zijn en natuurlijk werkt de stylus voor de HD2 ook op andere toestellen met een capacitief scherm. Compleet overbodig is de stylus dan ook zeker niet.

HTC HD2 stylus

 

Bron: Engadget

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters