'Case opvolger Apple iPhone 3G lekt uit'

Op het internet zijn foto’s uitgelekt van de beoogde opvolger van de Apple iPhone 3G. Volgens de geruchten en het nieuwe serienummer dat op de case staat wordt dit de nieuwe iPhone van Apple voor 2009.

Opvolger Apple iPhone 3G

Rond juni van dit jaar wordt het weer tijd om een nieuwe iPhone op de markt te zetten, aldus de analisten. Apple houdt altijd een bepaalde refreshrate aan voor haar producten en voor de iPhone ligt deze rond de 12 maanden. Analisten gaan er vanuit dat de opvolger van de iPhone 3G in juni zal worden uitgerold naar de winkels en de geruchten zwellen dan ook gelijk weer op in aanloop naar de zomer.

Zo is er vandaag een nieuwe case uitgelekt die volgens de geruchten bedoeld is voor de opvolger van de iPhone 3G. Het serienummer dat de case draagt, A1303, is een nog onbekend serienummer voor Apple-producten en volgens kenners gaat het hier om de eerste echte foto van de opvolger van de iPhone 3G. Aan de case is af te leiden dat de achterkant van het toestel matzwart zal worden in plaats van glimmend zwart. Ook zou de case van metaal gemaakt zijn en hierdoor prettiger in de hand liggen en minder snel krassen. De foto’s komen uit China, het is nog onduidelijk of het hier om het echte product gaat.

Opvolger Apple iPhone 3G

Ondertussen zijn analisten druk aan het speculeren over de prijs van de opvolger van de iPhone 3G. Volgens sommigen zullen er twee versies op de markt komen zodat er voor elke portemonnee een iPhone aan te smeren valt: een high-end iPhone en een mid-range iPhone. De high-end iPhone zou beschikken over 16GB of 32Gb intern geheugen met ondersteuning voor UMTS, HSDPA, GPS en Bluetooth. Daarnaast zou er ook een 2-megapixelcamera aanwezig zijn, die video’s kan opnemen. De prijs van dit toestel zou tussen de 600 en 700 dollar moeten gaan liggen.

De mid-range iPhone lijkt qua specificaties erg veel op de iPhone v1 en moet het doen met een Edge-internet verbinding en 8GB intern geheugen. De prijs zou volgens de analisten echter beduidend lager liggen dan die van zijn grotere broer, namelijk rond de 300 dollar. Vooralsnog zijn dit allemaal geruchten maar we kunnen er zeker van zijn dat de komende paar maanden weer in het teken zullen staan van iPhone-geruchten.

Opvolger Apple iPhone 3G

 

Bron: Macrumors

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters