CEO HTC was niet blij met design HTC Hero

De HTC Hero heeft een redelijk uniek design, waarvan je zou denken dat HTC er erg trots op is. Misschien is dat nu wel zo, maar toen de ontwerpen gemaakt waren door een groepje designers van HTC was CEO Peter Chou er allerminst blij mee.

HTC-Hero-AAP

HTC heeft recentelijk zijn derde Android-telefoon, de HTC Hero, aangekondigd. Naast de interface is ook het design van dit toestel redelijk uniek. Het toestel heeft een teflon coating waardoor het erg lekker in de hand moet liggen en een opstaande ‘kin’ die ervoor zorgt dat de telefoon om je gezicht past tijdens het bellen. Uit onze eerste ervaringen met het toestel blijkt dat dit inderdaad erg prettig is en je zou dan ook zeggen dat HTC erg trots is op het design van de Hero. Waarschijnlijk is dat inmiddels ook wel het geval, maar de eerste reactie van HTC’s CEO Peter Chou over het design was heel wat minder positief.

In een interview met T3 heeft de CIO, Chief Innovative Officer, van HTC, Horace Luke verteld wat de eerste reactie van Chou was toen hij het ontwerp onder ogen kreeg. Toen Luke naar Chou toe ging met het design, zo vertelt Luke, heeft Chou iets gezegd in de trant van “Waar zijn jullie in hemelsnaam mee bezig?”. Niet een erg positieve reactie dus. Waarschijnlijk had dat ermee te maken dat de nieuwe innovaties die in het design gestopt waren iets te veel in één keer was voor Chou. Horace Luke zelf is wel erg trots op de Hero en dan met name vanwege de teflon coating. Hij noemde de iPhone naast de HTC Hero een “glibberige meloenpit”, terwijl de iPhone al goed aanvoelt. Natuurlijk is het verschil niet zo groot, maar uit onze ervaring blijkt inderdaad dat de HTC Hero erg prettig in de hand ligt.

Bron: Into Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters