CEO: “LG Mobile wordt later winstgevend dan verwacht”

Koo Bon Joon, Chief Executive Officer van LG, heeft vertelt dat het weleens langer dan verwacht kan gaan duren voor dat de mobiele tak van het bedrijf weer winst maakt. Dat gaat volgens Bon Joon niet meer dit kwartaal lukken.

LG Optimus Black

En daarmee spreekt hij een aantal analisten tegen, die dachten dat de ommekeer sneller gemaakt zou worden. In het eerste kwartaal van dit jaar maakte de telefoonafdeling van de Koreaanse gigant een verlies van 63 miljoen euro, en de verwachting was dat dat in het tweede kwartaal een stuk beter zou worden. In de tweede helft van 2011 moest LG Mobile weer winstgevend worden.

De Bon Joon liet zich niet uit over de verwachte situatie in de tweede helft van dit jaar, maar zei wel dat het langer zal duren dan verwacht voordat LG weer winstgevend wordt. In dit kwartaal zal dat in ieder geval niet gebeuren, maar dat is an sich niets nieuws.

De Optimus-lijn, die inmiddels een klein jaar bestaat, moet de verkopen van LG Mobile nog een beetje op pijl houden. Daarvoor moet LG het dit kwartaal vooral van de Optimus 2X Speed hebben en in het volgende kwartaal wordt de lineup versterkt door de Optimus Black en Optimus 3D Speed.

Bron: Cellular News

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters