CEO: “LG Mobile wordt later winstgevend dan verwacht”

Koo Bon Joon, Chief Executive Officer van LG, heeft vertelt dat het weleens langer dan verwacht kan gaan duren voor dat de mobiele tak van het bedrijf weer winst maakt. Dat gaat volgens Bon Joon niet meer dit kwartaal lukken.

LG Optimus Black

En daarmee spreekt hij een aantal analisten tegen, die dachten dat de ommekeer sneller gemaakt zou worden. In het eerste kwartaal van dit jaar maakte de telefoonafdeling van de Koreaanse gigant een verlies van 63 miljoen euro, en de verwachting was dat dat in het tweede kwartaal een stuk beter zou worden. In de tweede helft van 2011 moest LG Mobile weer winstgevend worden.

De Bon Joon liet zich niet uit over de verwachte situatie in de tweede helft van dit jaar, maar zei wel dat het langer zal duren dan verwacht voordat LG weer winstgevend wordt. In dit kwartaal zal dat in ieder geval niet gebeuren, maar dat is an sich niets nieuws.

De Optimus-lijn, die inmiddels een klein jaar bestaat, moet de verkopen van LG Mobile nog een beetje op pijl houden. Daarvoor moet LG het dit kwartaal vooral van de Optimus 2X Speed hebben en in het volgende kwartaal wordt de lineup versterkt door de Optimus Black en Optimus 3D Speed.

Bron: Cellular News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters