CEO Swype aast op plekje in software iPhone

Swype doet het erg goed en wordt op steeds meer belangrijke telefoons voorgeïnstalleerd. De CEO van het bedrijf achter de nieuwe tekstinvoermethode zegt nu vooral te mikken op een introductie op de iPhone.

Swype live

Swype probeert dé nieuwe tekstinvoermethode voor touchscreentelefoons te worden en dat lukt het bedrijf al heel aardig. De software van Swype komt in Nederland al voorgeïnstalleerd op de Galaxy S en daarnaast heeft Swype een belangrijke deal weten te maken met Motorola omtrent de Droid X. Mike McSherry, de baas van Swype, zegt in een interview meer te willen en hoopt op een introductie op de iPhone van Apple.

“We willen de software graag op de iPhone hebben. We moeten het nog zien,” zei McSherry in een interview. Er is al een versie van Swype voor de iPhone zo goed als af, maar Apple heeft hem nog niet gezien dus commentaar van Steve blijft voorlopig nog uit. Maar als het aan McSherry ligt dan komen we Swype volgend jaar op de vijfde iPhone tegen, iets dat ons naar aanleiding van onze positieve ervaringen helemaal geen slecht idee lijkt.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Joey -

  Ik heb Swype vorige week op mijn Desire geinstalleerd en ik moet zeggen dat het erg goed werkt. Het gaat nog niet zo snel omdat ik de letters nog niet zo snel kan vinden maar de woorden maakt het goed. Enig nadeel is dat het volgens mij alleen de engelse taal herkent. Voor mij niet zo een probleem omdat ik toch bijna alle emails en berichten in het engels doe, maar voor anderen zal dit wel een probleem kunnen zijn. Al met al een erg handige applicatie.

  1. gwystyl2 -

   De beta die je van de Swype-site kan halen heeft inderdaad nog geen NL ondersteuning, maar er zwerft een versie rond die van de Galaxy S getrokken is, en die heeft wel NL ondersteuning.
   Ik heb beide geprobeerd en er zit een groot verschil in gebruiksgemak. De versie met EN is wel aardig, en wat mij betreft ongeveer net zo handig als het HTC toetsenbord, de versie die ook NL ondersteunt is echt super. Sinds ik die heb,gebruik ik het android, samsung of HTC toetsenbord helemaal niet meer.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters