Changelog Windows Mobile 6.5.3 wordt vrijgegeven

Een redacteur van ZDnet met goede bronnen binnen Microsoft heeft haar handen weten te leggen op het changelog van Windows Mobile 6.5.3. Uit het changelog komt naar voren dat de nieuwe update capacitive-touchscreen ondersteunt en een opzetje geeft voor multitouch.

Windows Mobile 6.5.3

Mary Jo Foley is een bekende redacteur van de website ZDnet die uitsluitend nieuws van Microsoft verslaat. De dame in kwestie heeft uitstekende bronnen binnen de producent en eens in de zoveel tijd mag ze een boekje open doen over interne zaken binnen de gigant. Inmiddels heeft Foley haar handen weten te leggen op het changelog van Windows Mobile 6.5.3. Dit OS is inmiddels al breed bekend maar werd gisteren pas officieel met de introductie van de Sony Ericsson Aspen. Uit het changelog van Foley blijkt dat de nieuwe update voor Windows Mobile ondersteuning bied voor capacitive-touchscreen zoals we die ook in de iPhone kennen. Daarnaast zou de eerste basis gelegd zijn voor multitouch support die naar verwachting met Windows Mobile 7 echt op de markt zal gaan komen.

Verder komt uit de lijst naar voren dat Microsoft meerdere wijzigingen heeft doorgevoerd aan het UI om zo een stylus overbodig te maken. Ook is navigatie wat helderder geworden en moet alles sneller opstarten en beter werken. Ook kunnen mensen nu met de icons van het startscherm slepen zonder dat ze het ingedrukt hoeven houden om het überhaupt te kunnen wijzigen. De softwareontwikkelaar heeft ook nog een paar wijzigingen in de browser aangebracht. Pagina’s zouden sneller laden en daarnaast gebruikt IE Mobile nu minder geheugen. Ook het inzoomen en het omdraaien van het toestel waarmee het scherm omgegooid wordt zou nu beter moeten gaan. Tot slot weet Microsoft te melden dat er een paar bugs verholpen zijn.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters