China wil Dell's smartphones wel gaan verkopen

Eerder vertelden wij dat de smartphones die Dell aan het voorbereiden is allemaal verstoten zijn door de Amerikaanse operators, maar nu blijkt dat China ze wel wil. Dell zal als de geruchten kloppen de smartphones, in een wat aangepaste versie, naar China brengen.

Dell logo rond

Eerder wisten we te melden dat de Dell-telefoons, die al zo lang in het geruchtencircuit te vinden waren, er niet in kwamen bij de Amerikaanse operators. De toestellen zouden niet innovatief genoeg zijn en te veel gelijkenis vertonen met die van de concurrentie. Aanvankelijk werd gedacht dat Dell de modellen zou verbeteren, maar ze zijn nu op een ander plan overgestapt naar het schijnt. Dell zal de toestellen niet in Amerika, maar in China aan de man proberen te brengen volgens de laatste geruchten. De provider China Mobile heeft wel interesse in de toestellen en dat zal dan ook het bedrijf zijn waar Dell mee in zee zal gaan.

China Mobile zou wat problemen hebben met het aan de man brengen van zijn 3G-diensten en hoopt dat een aantal modellen van Dell in de line-up een beetje kan helpen om deze diensten te verkopen. Het portfolio van de producent zou momenteel nogal saai zijn, waardoor de Chinese consumenten niet snel de neiging hebben om de toestellen voor geavanceerde 3G-diensten te gaan gebruiken.

De telefoons van Dell zullen wel eerst aangepast worden voordat ze op de Chinese markt komen, de toestellen die op het moment op Windows Mobile en Android lopen zullen aangepast worden voor het eigen operating system van de Chinese provider en daarbij zullen de toestellen klaar worden gemaakt voor de Chinese td-scdma netwerken in plaats van gsm- en umts-verbindingen.

Bron: Pocketnow

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters