China wil Dell's smartphones wel gaan verkopen

Eerder vertelden wij dat de smartphones die Dell aan het voorbereiden is allemaal verstoten zijn door de Amerikaanse operators, maar nu blijkt dat China ze wel wil. Dell zal als de geruchten kloppen de smartphones, in een wat aangepaste versie, naar China brengen.

Dell logo rond

Eerder wisten we te melden dat de Dell-telefoons, die al zo lang in het geruchtencircuit te vinden waren, er niet in kwamen bij de Amerikaanse operators. De toestellen zouden niet innovatief genoeg zijn en te veel gelijkenis vertonen met die van de concurrentie. Aanvankelijk werd gedacht dat Dell de modellen zou verbeteren, maar ze zijn nu op een ander plan overgestapt naar het schijnt. Dell zal de toestellen niet in Amerika, maar in China aan de man proberen te brengen volgens de laatste geruchten. De provider China Mobile heeft wel interesse in de toestellen en dat zal dan ook het bedrijf zijn waar Dell mee in zee zal gaan.

China Mobile zou wat problemen hebben met het aan de man brengen van zijn 3G-diensten en hoopt dat een aantal modellen van Dell in de line-up een beetje kan helpen om deze diensten te verkopen. Het portfolio van de producent zou momenteel nogal saai zijn, waardoor de Chinese consumenten niet snel de neiging hebben om de toestellen voor geavanceerde 3G-diensten te gaan gebruiken.

De telefoons van Dell zullen wel eerst aangepast worden voordat ze op de Chinese markt komen, de toestellen die op het moment op Windows Mobile en Android lopen zullen aangepast worden voor het eigen operating system van de Chinese provider en daarbij zullen de toestellen klaar worden gemaakt voor de Chinese td-scdma netwerken in plaats van gsm- en umts-verbindingen.

Bron: Pocketnow

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters