Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt

De laatste tijd kunnen Pokémon Go spelers hun geluk niet op met alle nieuwe updates en toevoegingen aan het spel. De laatste spraakmakende ontwikkeling was de verschijning van Legendary Pokémon Articuno, Lugia en Moltres. Niantic lijkt zich voorgenomen te hebben het spel nooit meer te laten doodbloeden en blijft ijverig aan het werk. Het is nu de beurt aan de Chinchou Pokémon om aangepakt te worden. Deze verhuizen eindelijk naar de juiste eieren.

Sommige tweede generatie Pokémon onterecht in 10k eieren

Toen de tweede generatie Pokémon hun intrede deden in het spel, werden veel van de beestjes onterecht geplaatst in de 10k eieren groep. Onder andere Mantine, Pineco en Chinchou verschenen raar genoeg uit 10k eieren. Dit werd door velen vreemd gevonden, omdat de 10k eieren normaal gesproken bedoeld zijn voor wat meer zeldzame Pokémon zoals Lapras en Chansey.

Pokémon Go ei

Chinchou verschijnt voortaan uit 5k eieren

Niantic zet dit nu eindelijk recht door de laatste onwennige Pokémon voortaan uit 5k eieren uitgebroed te laten worden. Hiermee sluit Chinchou zich aan bij soortgelijke Pokémon zoals Drowzee, Teddiursa en Phanpy. Met het vertrek van Chinchou uit de 10k groep blijven Dratini, Lapras, Larvitar, Chansey, Sudowoodo, Snorlax, Skarmory, Porygon, Mareep en Miltank nog in de 10k eieren over.

Chinchou

 

Niantic bezig met voorbereidingen voor nog meer Pokémon?

Volgens sommigen is Niantic bezig met het op orde brengen van het spel om alles voor te bereiden op de komst van nieuwe Pokémon. Als dat zo is, zal waarschijnlijk de rest van de tweede generatie Pokémon worden toegevoegd. We zouden dan Smeargle, Celebi, Delibird, Entei, Suicune en Raikou in het spel moeten zien verschijnen. Sommige hopen uiteraard op derde generatie monstertjes, maar dat is wat minder waarschijnlijk.

Binnenkort jagen op Zapdos

Terwijl de Pokémon Go maker bezig is met de voorbereidingen, kunnen spelers in de tussentijd verwoed op Moltres en Lugia jagen. Moltres is er nog tot 7 augustus en maakt op die datum plaats voor de elektriserende Zapdos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters