Chinees bedrijf lanceert eerste telefoon met 2.5GHz Snapdragon 800-processor

Chinese fabrikant Gionee heeft een nieuw vlaggenschip met een aantal interessante features gepresenteerd. Niet alleen is het de eerste telefoon waarvan de Snapdragon 800-processor zijn werk doet op 2.5GHz, ook beschikt de Elife E7 over een imposante 16-megapixelcamera met 1.4 µm pixels-sensor.

Net als de processor en de camera voldoen ook de rest van de specificaties aan de verwachtingen van een high-end Android toestel. Zo beschikt het toestel over een 5.5-inch Full HD-scherm, 2GB of 3GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslag en alle andere features die we inmiddels op elke high-end smartphone zien zoals NFC en LTE.

Naast de 16-megapixelcamera op de achterkant zal de Elife E7 ook uiterst geschikt zijn voor selfies. De camera op de voorkant van het toestel doet zijn werk namen op een indrukwekkende 8-megapixels.

De Elife E7 zal in drie verschillende varianten op de markt komen. De goedkoopste versie beschikt over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslag en zal omgerekend zo’n 440 dollar (323 euro) moeten kosten. Het middelste model is voorzien van 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslag en kost omgerekend 530 dollar (390 euro) bij de Chinese lancering op 12 december. Het duurste model, dat pas in het voorjaar van 2014 op de markt komt, heeft ook 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslag met als extra dat zijn Snapdragon 800-processor geklokt is op 2.5GHz. Het is nog niet bekend of Goinee plannen heeft om het toestel ook buiten China te gaan verkopen.

Chinees bedrijf lanceert eerste telefoon met 2.5GHz Snapdragon 800-processor gionee elife e6 
Chinees bedrijf lanceert eerste telefoon met 2.5GHz Snapdragon 800-processor gionee elife e7 

Bron: Android Authority

tags:
  Essential Phone

  ‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

  Xiaomi Mi 8

  Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

  Vivo Apex

  Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

  HTC U12+

  HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

  OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

  OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

  HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters