Complete video van iPhone 5 online gezet

Een Israëlische bron heeft een complete video van de iPhone 5 online gezet. Het toestel wordt aan alle kanten gefilmd, maar de bron kan hem niet aanzetten: de oplaadkabel mist.

Video van iPhone 5 online gezet 7908254954 e58c9f3a44 z

De filmer geeft aan het toestel van een anonieme bron ontvangen te hebben, zonder kabeltje erbij. De iPhone 5 werkt wel en geeft het bekende symbool weer van een nog niet geactiveerd exemplaar, als de eigenaar hem aanzet. Dan komt de vernieuwde laadkabel op het scherm in beeld en het verzoek het apparaat aan een computer met iTunes te hangen. Verder komt de eigenaar niet.

Of het toestel in het filmpje echt is, valt zoals gebruikelijk niet te zeggen. De telefoon wordt vergeleken met een witte iPhone 4S en lijkt daar veel op. Het is alleen groter en langwerpiger.

De dock connector komt wel in beeld, maar niet al te duidelijk. Vreemd is dat de film niets laat zien van de nieuwe nano-simsleuf die Apple in dit nieuwe toestel zou hebben ingebouwd. Alle geruchten die verder al circuleren over het nieuwe toestel, worden in het filmpje bevestigd: langer toestel, nieuwe dock connector en de plek van de camera’s en de knoppen.

De video is erg overtuigend, vooral als de eigenaar het toestel aanzet en het Apple-logo in beeld komt. Ook is een reeks foto’s van het toestel gepubliceerd en dat wijst óf op een echt uitgelekt exemplaar van de iPhone 5, óf op een bijzonder goede poging om een neptoestel aan de wereld te tonen.

Video van iPhone 5 online gezet 7908248292 63c023fca3 z

 

Video van iPhone 5 online gezet 7908249422 bc6928dee7 z

 

Video van iPhone 5 online gezet 7908247072 7a594e0f28 z

 

Video van iPhone 5 online gezet 7908249912 a86aa7092d z

 

Video van iPhone 5 online gezet 7908253016 a1f9f7629f z

 

Video van iPhone 5 online gezet 7908247742 c0d4672ba8 z

 

Bron: Begeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. bartvuijk -

   Het gaat hier om de nieuwe laad/datakabel, die er door de 'anonieme leverancier' niet is bijgeleverd. iTunes kan zo niet verbinden. Overigens kun je overal in China voor vijf dollar al 'lege' iPhone 5-dummy's krijgen, wie weet is daar wat mee gedaan… of is het toch een echte. Het enige wat echt zeker is, is
   dat we het niet weten 😉

 1. Bas_vhn -

  Ik weet niet, ik vind dit beeldmateriaal eigenlijk totaal niet overtuigend eerlijk gezegd. De achterkant heeft zo te zien niet de glazen randjes, zoals in de eerdere beelden. Daarbij heeft het scherm een rare kleur, vind ik de afwerking er niet strak genoeg uitzien voor apple begrippen (zie sim kaart slot bijv., en de rare verzakte homeknop), en ik kan nergens de inkepingen in de metalen rand vinden. Ik zeg fake.

 2. tuursmeets -

  Wel vreemd dat ie vraagt om met iTunes te verbinden, sinds iOS 5 is dit niet meer van toepassing en het lijkt me sterk dat de iPhone 5 op iOS 4 gaat draaien.

  1. Alex de Widt -

   Dat van iTunes kan kloppen. Dat scherm krijg je ook als je geforceerd de firmware wilt flashen. Bekend scherm (zeker voor Jailbreakers) dat ook nog gewoon in iOS5 zit.

   1. Danijel -

    Idd, en daarnaast als een proto uitlekt dan blokkeert Apple hem op afstand en krijg je dit ook te zien idd.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters