Conceptcar Volkswagen biedt uitgebreide integratie iPad

Hij is er weer: het legendarische Volkswagenbusje. De ultieme hippiebus uit de jaren ’60 en ’70 is teruggekeerd als een conceptcar van Volkswagen, met een feature erin die zelfs voor ons interessant is: uitgebreide integratie van Apple’s iPad.

Volkswagen Bulli

Het busje is onder de naam Bulli tentoongesteld op de Geneva Motor Show en is een elektrisch stadsvoertuig die voorlopig niet voor in de showrooms bedoeld is. Volgens iPhoneclub is er op het dashboard een iPadhouder te vinden die alle kanten op gedraaid kan worden. Via de iPad kun je onder andere het multimediasysteem in de auto bedienen als hij in de houder staat. Ook los van de houder is er interactie met de auto mogelijk. Zo is het voor passagiers op de achterbank mogelijk om de iPad uit de houder te nemen en vervolgens vanaf de achterbank de informatie van bijvoorbeeld de snelheidsmeter of de trip computer van de auto zien. Ook het navigatiesysteem is via de iPad te bedienen, maar navigeren met een iPad is natuurlijk niets nieuws.

Als de Bulli al ooit op de markt gaat komen is het nog maar de vraag of er inderdaad een soortgelijke functie ingebouwd zal worden. Maar dat Volkswagen de technologie publiekelijk toont wil in ieder geval zeggen dat ze er mee bezig zijn en wellicht is de volgende Passat, Golf, Caddy of Touareg wel met een dergelijk systeem uitgerust.

Volkswagen Bulli iPad

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters