Consumenten met een G1 downloaden meer applicaties dan iPhone-klanten

Een recente studie wijst uit dat gebruikers die een T-Mobile G1 bezitten gemiddeld meer applicaties downloaden dan mensen met een iPhone 3G. Hoewel het verschil niet groot is, is het wel opmerkelijk.

Apple iPhone 3G

Uit een recente studie van T-Mobile komt naar voren dat consumenten die een T-Mobile G1 hebben gekocht meer applicaties downloaden dan consumenten met een iPhone 3G. Bezitters van een iPhone 3G zouden gemiddeld 37 applicaties voor hun telefoon hebben, mensen die de trotse eigenaar van een G1 zijn komen gemiddeld op 40 applicaties uit. Hierbij moet wel vermeld worden dat een groot deel van de applicaties meteen of binnen een paar dagen weer verwijderd wordt, maar dit percentage zal naar verwachting bij beide telefoons ongeveer even hoog liggen dus dan blijft de G1 een winnaar.

Hoe het komt dat de G1 meer applicaties omzet dan de iPhone is nog niet precies bekend, de oorzaak kan zijn dat de G1 meer smartphonegebruikers aantrekt terwijl de iPhone vooral Apple-freaks en mensen die gevoelig zijn voor hypes naar zich toe trekt. Uit een speech van Robert Dotson bleek echter dat ongeveer de helft van de G1-gebruikers eerst een basic telefoon had en dus waarschijnlijk ook niet zo technisch is aangelegd. Om tot een echte oorzaak te komen, is dus waarschijnlijk nog wat onderzoek nodig.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Het antwoord -

    Wellicht worden er meer applicaties gedownload met een Google G1, omdat alle applicaties vooralsnog gratis zijn, in tegenstelling met de Iphone applicaties. We blijven Nederlanders

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters