CoolBlue gaat de Microsoft Surface RT in Nederland verkopen

Webshop Pdashop.nl, onderdeel van CoolBlue, gaat de Microsoft Surface RT-tablet verkopen in Nederland. De webshop laat weten dat het een officiële dealer van Microsoft is en dat het hier niet om een importproduct gaat.

Microsoft liet eerder nog weten geen data en prijzen voor de Nederlandse markt te kennen. Desondanks heeft Pdashop.nl wel al de tablet op haar website gezet. Navraag bij CoolBlue, eigenaar van Pdashop, levert weinig concrete informatie op. De webshop laat wel weten dat het een officiële dealer is van Microsoft en de tablet als één van de eerste gaat verkopen in ons land.

Desondanks kan de webshop nog niet vertellen wanneer de tablet de verkoop in zal gaan. “We zetten de Surface al wel op Tabletcenter.nl om klanten te informeren en de mogelijkheid te geven zich in te schrijven voor een gratis mail/sms zodra het product op voorraad is”, aldus woordvoerder Jos Govaart van CoolBlue. Microsoft zelf laat vooralsnog niets los over een mogelijke introductiedatum.

Aanstaande donderdag lanceert Microsoft Windows 8 in Nederland. Wellicht dat er dan meer informatie over de Surface voor Nederland bekend wordt gemaakt.

Microsoft Surface

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via