Corning zal Gorilla Glass 2 tijdens de CES bekendmaken

Het bedrijf Corning zal de opvolger van het populaire Gorilla Glass tijdens de CES-beurs in Amerika bekendmaken. Het bedrijf heeft nog niet losgelaten wat de verbeteringen in het glas zullen zijn.

Volgens een persbericht van het bedrijf zal het nieuwe glas tijdens de CES-beurs nadrukkelijk uitgelegd gaan worden. Gorilla Glass zit in veel populaire smartphones zoals de Galaxy S2, Xperia arc, Apple iPhone en nog een tal van andere fabrikanten en toestellen maken gebruik van het glas. Gorilla Glass is bijzonder stevig en kan daarnaast goed tegen krassen. Ook als een toestel valt dan zal het glas minder snel breken.

De verwachting is dat Gorilla Glass 2 nog steviger zal zijn en beter met krassen om zal gaan. Daarnaast zal het glas minder snel breken en kan het beter klappen opvangen. Ook gaan er geruchten dat Corning gewerkt heeft aan een antivinger-laag op het glas waardoor vingerafdrukken minder te zien zouden zijn op het glas. Het bedrijf ontwikkelt overigens alleen de techniek achter het glas en verkoopt vervolgens een licentie aan producenten zodat ze zelf het glas mogen produceren. Corning zal op 9 januari meer bekend gaan maken over haar nieuwe glas.

Bron: The Verge

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters