CPW en P4U weren ook Sony Ericsson Aino uit hun assortiment

Dinsdag werd bekend dat twee grote retail-ketens in Engeland, Carphone Warehouse en Phones 4U, de Satio uit hun assortiment hebben gehaald vanwege een software fout. Nu is het andere Entertainment Unlimited-vlaggenschip van het bedrijf, Aino, aan de beurt.

Sony Ericsson Aino AAP zwart

Sony Ericsson lanceerde dit jaar vol trots en goede hoop haar nieuwe Entertainment Unlimited-lijn, die momenteel een zware marketingcampagne als steuntje in de rug krijgen. De hoppers zijn overal en er is sinds kort een nieuwe campagne van start gegaan. Met de toestellen zelf gaat het, in Engeland althans, wat minder goed. Eerder deze week werd al bekend dat de Satio niet meer verkocht wordt door Phones 4U en Carphone Warehouse, gisteren kwam het bericht dat de twee retail-ketens nieuwe leveringen van de Aino ook uit de verkoop houden voorlopig. Het gaat hier wederom om software fouten, die niet nader gespecificeerd zijn.

Sony Ericsson UK heeft de problemen met het toestel bevestigd en zegt er aan te werken. Daarnaast heeft het bedrijf verteld dat de Satio een dezer dagen weer de verkoop in zou kunnen, waarna de Aino waarschijnlijk snel zal volgen. Het zou volgens Sony Ericsson bij de Aino niet zo’n probleem zijn omdat dat toestel in Engeland slechts mondjesmaat is verkocht. Het is echter nog steeds wel een grote klap voor het imago van de Zweeds-Japanse producent die na problemen met bijvoorbeeld de X1 en de K850 al niet zo’n geweldig imago had op het gebied van betrouwbaarheid. In Nederland lijken consumenten trouwens geen last te hebben van de problemen en zijn de toestellen ook overal nog volop te koop.

Bron: The Unofficial Sony Ericsson Blog

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters