Deze miniprinter tovert al je aantekeningen op echte sticky notes

Hoewel sticky notes eigenlijk iets van vroeger zijn, vinden veel mensen de plakkende papiertjes nog steeds fijn om te gebruiken. Tegenwoordig hebben we natuurlijk allerlei apps om notities mee te maken, maar soms kan het toch handiger zijn om je notities ook in een fysieke vorm te hebben. Gelukkig is er een manier om je sticky notes mee te nemen naar de moderne tijd met Cubinote: de sticky note printer.

Sticky notes printen op afstand

Het handige aan de Cubinote, is dat hij wifi en Bluetooth ondersteunt. Dat betekent dat je draadloos en snel je notities vanaf je smartphone kunt printen via de bijbehorende app. Het betekent ook dat je dit kunt doen, terwijl je zelfs in een ander land zit. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ideeën doorsturen naar het kantoor of herinneringen aan de kinderen. Je kunt natuurlijk ook je vrienden de stuipen op het lijf jagen met berichtjes zoals “what’s your favorite scary movie?” of “want to play a game? “. En natuurlijk moeten mensen met een onleesbaar handschrift de Cubinote sowieso gebruiken.

Cubinote sticky note printer

Ook langere papiertjes printen

Iedereen die wel eens sticky notes heeft gebruikt, weet dat ze soms gewoonweg te klein zijn. Je begint dan aan de achterkant of op een nieuw blaadje te schrijven, wat altijd uitmondt in chaos. Het voordeel van Cubinote is dat hij ook langere papiertjes kan printen, zodat je aantekeningen er altijd op passen.

Cubinote voor sticky notes

Beschikbaar vanaf maart

Als je geïnteresseerd bent in de printer kun je je via de Cubinote website opgeven om op de hoogte gehouden te worden. Hij komt in de kleuren zwart en wit en zou 122 euro kosten. Niet echt goedkoop voor een klein printertje, maar sticky note lovers zullen er blij mee zijn. Vanaf ergens in maart zou hij eindelijk beschikbaar moeten zijn bij onder andere Amazon.

Via: Engadget

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters