Cydia Store online, wat denken de onwikkelaars?

De ontwikkelaars van Cydia hebben recentelijk een eigen App Store gemaakt, de Cydia Store. Deze is nu online en ter ere daarvan vroeg iPhone Club aan ontwikkelaars wat zij van de Cydia Store vinden.

Cydia Store screenshot

Cydia, een populair kanaal voor jailbreak-applicaties op de iPhone, heeft sinds kort een immitatie van de App Store. Deze Cydia Store moet vooral het betaalsysteem van jailbreak-applicaties makkelijker maken en maakt het jailbreaken van de iPhone daarmee ook weer wat aantrekkelijker voor gebruikers. Omdat de winkel recent online is gegaan, vroeg iPhone Club aan een aantal ontwikkelaars van iPhone-applicaties wat ze eigenlijk van deze ontwikkeling vinden. Hieronder hebben we een aantal interessante reacties verzameld, voor alle reacties kan je terecht bij iPhone Club. De meningen van de ontwikkelaars verschillen nogal, blijkt wel uit de uiteenlopende reacties. Sommigen vinden het totale onzin, anderen vinden het een goede stap en er zijn ook ontwikkelaars die het niet zo boeiend vinden, maar zij denken wel dat de Cydia Store het hele betalingsproces voor gejailbreakte applicaties wat versoepelt.

Één van de reacties komt van ‘kdbdallas’, die niet erg onder de indruk is van de Cydia Store.

    “Not a big deal. I have been selling apps through Cydia for over a year already. Those that want to charge already do. It just might make the process more streamlined instead of everyone doing their own thing. Doesn’t really effect the App Store.”

Op de vraag of hij denkt dat meer ontwikkelaars geld voor hun gejailbreakte applicaties gaan vragen, kreeg iPhone Club dit antwoord:

    “It might make some start charging as they won’t have to roll their own code. If anything it will be fart apps galore!”

Update

Op verzoek van iPhone Club hebben we een aantal van de citaten verwijderd, de andere reacties zijn te lezen via de bron bovenaan dit artikel.

Bron: iPhone Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters