Dag 1: Videoverslag Sony Ericsson FanWalk

De eerste dag van de FanWalkers is aangebroken en de lopers werden klaargestoomd om aan hun 300-kilometertocht te beginnen. Na de fotoshoot en het ontvangen van een nieuwe telefoon was het tijd om op pad te gaan.

Sony Ericsson FanWalk dag 1

Gisteren kwamen de FanWalkers van alle landen bij elkaar in Hamburg om gedrild te worden voor hun 300-kilometerreis richting Berlijn. Na broodnodige versnaperingen en gezelligheid was het tijd om de gear uit te pakken die Sony Ericsson beschikbaar had gesteld voor alle finalisten. Zo kregen alle finalisten een nieuwe W995 mee van de producent, waarmee ze foto’s kunnen maken tijdens hun reis om zo iedereen up to date te houden. Ook mochten een paar handige accessoires niet ontbreken zodat de lopers onderweg naar muziek konden luisteren. Na het uitpakken van de gear was het tijd om voor een fotoshoot van alle teams waarna de trip richting Lauenburg kon beginnen.

Later vandaag zullen de finalisten in Lauenburg aankomen, waarna ze de eerste echte wedstrijd voor hun kiezen krijgen. Maar eerst kun je een videoverslag van de eerste dag hieronder terugvinden.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters