Dag 3, 4 en 5: Videoverslag Sony Ericsson FanWalk

Op dag drie van de FanWalk was het tijd om het ruige land te gaan verkennen. Alle deelnemers kregen wederom verschillende opdrachten en moesten daarnaast de nodige kilometers weer maken.

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag moesten de FanWalkers onverminderd doorlopen om zo kans te maken op de hoofdprijs; een award uit mogen rijken tijdens de MTV Awards. Op dag drie was het tijd om wederom verschillende opdrachten uit te voeren en uiteraard de nodige kilometers te lopen. Deze keer moesten ze naar Lauenburg lopen en gelukkig ging het hier om een wat kleinere wandeling dan de dag ervoor. Maar of iedereen heel huids is aan gekomen valt te betwijfelen. Bekijk hieronder dag 3 van de FanWalk.

Op dag vier was het tijd om naar Hitzacker te lopen, of beter gezegd te varen. Jammer genoeg kwamen er een paar mensen te laat waardoor ze alsnog het stukje moesten lopen, daar waar de andere lekker mee mochten varen. Gelukkig was er een tractor in de buurt om ze verder te helpen maar of dat snel ging is nog maar te vraag. Op de vraag of de afvallers hun zullen inhalen dien je de onderstaande video te bekijken.

Dag vijf brengt de FanWalkers naar Lenzen en wederom hebben de FanWalkers er een pittige wandeling op zitten. Ondertussen was er echter wel even tijd om te feesten aangezien iedereen het een beetje zat was om telkens kilometers te maken. Dus de finalisten zochten de microfoon op en gingen aan het zingen. Of het nou mooi of lelijk gezang is laten we uiteraard aan onze bezoekers over.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters