Dag 7: Videoverslag Sony Ericsson FanWalk

Dag 7 van de FanWalk stond weer helemaal in het teken van lopen, lopen en nog eens lopen. Nog maar drie dagen te gaan tot de finale en inmiddels is de strijd echt los gebarsten.

Op dag 7 van de FanWalk moesten de kandidaten wederom de nodige kilometers maken. Ze komen steeds dichter bij Berlijn maar moesten nog wel even door lopen om zo kans te maken op de hoofdprijs: het uitreiken van een award tijdens de MTV Awards. Inmiddels zijn de eerste personen begonnen met het promoten van zichzelf aangezien ze op het einde ook op elkaar moeten stemmen over wie de prijs krijgt. Sony Ericsson heeft namelijk bedacht dat ze zowel moeten stemmen als moeten strijden voor de prijs. Later vandaag wordt duidelijk wie er gewonnen heeft maar voorafgaand aan dat moment moeten de deelnemers nog wel even een stukje doorlopen. Inmiddels is All About Phones ook in Berlijn aangekomen om de lopers te begroeten als ze bij de O2 Arena aankomen.

Hieronder vind je het verslag van dag 7 van de FanWalk. Morgen zullen de laatste video’s online komen en zal bekend worden wie die avond een award mag gaan uitreiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via