Daklozen ingehuurd om iPhone 5S te kopen in Amerika

Het is niet ongebruikelijk dat studenten zich laten inhuren om tegen betaling in de rij te staan voor een Apple Store waar binnenkort de nieuwe iPhone wordt verkocht, maar een Amerikaanse zakenman heeft het nu wel heel bont gemaakt. Hij huurde honderd daklozen in om in Los Angeles tweehonderd iPhones 5S te bemachtigen. Echter: het plan mislukte totaal.

Apple kondigt iPhone 5S aan hero

De zakenman wilde tweehonderd iPhones 5S bemachtigen om ze door te verkopen tegen een hogere prijs. Bij de Apple Stores in de VS geldt de regel dat een klant niet meer dan twee iPhones mag kopen op de eerste dag van verkoop. De man huurde dus honderd daklozen in die in de rij gingen staan en geld kregen als ze met twee iPhones uit de winkel terugkwamen. Ze kregen veertig dollar de man voor hun moeite.

Hoewel er nogal vreemd werd gekeken toen de haveloos geklede daklozen in de rij gingen staan voor zo’n beetje de duurste smartphone die er is, leek het plan aardig te lukken, totdat de zakenman zelf tegen andere klanten in de rij begon op te scheppen over zijn briljante plan om de hele voorraad aan iPhones van de betreffende Apple Store weg te kapen. Klanten lichtten het personeel van de winkel in, die prompt weigerden om de daklozen te bedienen. Waarna de zakenman de daklozen weer weigerde te betalen als zij zonder iPhones verschenen. Terwijl ze wel een nacht in de rij hadden gestaan.

Vervolgens omsingelden de boze daklozen de man en het zag er slecht voor hem uit, totdat de politie hem ontzette. Die heeft overigens verder niets gedaan; de kwestie wordt door de Amerikaanse politie afgedaan als een zakelijk geschil.

Bron: Ubergizmo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters