De Asus M930W duikt op met 520 mhz proc

Bij het Franse GPSAndCo zijn enkele foto’s en specificaties opgedoken van een nieuwe ASUS Smartphone waarvan ruim een maand geleden, toen nog zonder foto’s, de eerste geruchten rondgingen.

De M930W heeft uiterlijk nogal wat weg van de Nokia E90 ‘Communicator’ zoals op de foto’s hieronder te zien is, maar de ASUS Smartphone is wel een Windows Mobile 6 device, in tegenstelling tot de Symbian based E90. De specificaties zijn meer dan redelijk te noemen. Zo heeft de M930W een krachtige 520MHz Marvel PXA260M processor, 256Mb ROM, 128MB RAM en triband GSM met GPRS, UMTS en HSDPA (max. 3.6 Mbps) support. Verder is deze ASUS ook voorzien van WiFi, Bluetooth 2.0, MiniUSB, een 3.2 megapixel camera en microSD geheugenkaart.

Opallend genoeg worden de afmetingen van de twee displays (extern en intern) niet erbij vermeld maar op de foto’s is wel te zien dat het display aan de binnenzijde van het toestel beduidend kleiner is dan de beschikbare ruimte en dat is natuurlijk jammer. Verder mist de M930W ook een GPS ontvanger. Wanneer we deze nieuwe Asus precies mogen gaan verwachten is nog niet zeker. De Franse bron zegt Q1 2008 als mogelijke releaseperiode gehoord te hebben, maar dat is allerminst zeker. Informatie over de prijs van de M930W is er nog niet.

1198587298ASUS-M930W 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters