De iPhone doet ook Duitsland aan – Update

Nadat gisteren bekend was geworden dat de iPhone in Engenland te koop zal gaan, is vandaag ook Duitsland aan de beurt om de iPhone te introduceren. T-Mobile heeft dat vandaag bekend gemaakt op een persconferentie.

Het toestel is, anders dan veel analisten aanvankelijk hadden verwacht, ook in Europa niet uitgerust met een UMTS-verbinding voor snelle internettoegang. De daarvoor gebruikte chips zouden volgens Apple te veel stroom nodig hebben, waardoor de batterij te snel leeg raakt. De iPhone maakt voorlopig gebruik van het tragere Edge. T-Mobile gaat daarom dit jaar de dekking van zijn Edge-netwerk verbeteren. iPhone-klanten kunnen bovendien gratis gebruik maken van 8600 ‘hotspots’ met een draadloze internetverbinding. Ook in Groot-Brittannië maakte wifi-toegang deel uit van het abonnement.

Naar verwachting zal Apple donderdag samen met Orange de Franse lancering van de iPhone aankondigen. Volgens de Financial Times zou onder meer Nederland later volgen. T-Mobile zou het toestel hier mogen distribueren. Steve Jobs heeft ook bekend gemaakt dat ergens in 2008 er een UMTS versie zal komen van de iPhone:

“When asked why the current model didn’t have 3G, Jobs blamed power issues saying that the 3G chipset would be too much of a drain on the unit’s battery life which promises 8 hours of call time, but said that future models would have the technology.”

iphone

 

Update: TV-Out optie voor de iPhone!

Zojuist heeft Intomobile plaatje gepost van een iPhone die een Video-Out functie laat zien. Dit is onder het engelse O2 netwerk en de geruchten gaan dan ook dat de iPhone deze functie zal gaan ondersteunen met een firmware update!

o2-iphone-tv-out 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters