De laatste iPhone 7 geruchten vanuit Foxconn

Nu de releasedatum van de iPhone 7 dichterbij komt, volgen de geruchten elkaar in steeds sneller tempo op. De smartphone wordt over iets meer dan een maand uitgebracht en de laatste geruchten komen dan ook van de productieafdeling bij Foxconn.

Een nieuwe homeknop

Het eerste dat de bron meldt is dat de homeknop niet mechanisch is, zoals we die nu wel vinden in de iPhone 6 en iPhone 6S. De homeknop is toch sensitive en zal met behulp van haptic feedback aangeven dat hij wordt ingedrukt. Dit is momenteel ook zo met de huidige generatie MacBooks en werkt erg goed. Ook is de homeknop drukgevoelig, dus hiermee wordt het ook mogelijk om de gepatenteerde 3D touch functionaliteit te implementeren.

De iPhone 7 is toch niet waterdicht

Wat verder uit de geruchten naar voren komt is dat de iPhone 7 niet waterdicht zal zijn. In tegenstelling tot eerdere berichten. De iPhone 7 zal wel waterafstotend zijn, maar de IP68 rating zoals we die zien in bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 7 ontbreekt.

Inderdaad geen normale headphonejack

Een van de slechts bewaarde geheimen is dat de 3,5 millimeter headphonejack afwezig zal zijn. Dit wordt wederom bevestigd door de Foxconn medewerker. Wil je toch jouw eigen koptelefoon aansluiten op de iPhone 7 dan zal je daarvoor een verloopstekkertje moeten kopen.

Nadruk op camera

De cameramodule op de iPhone 7 is een stuk groter dan die op de iPhone 6S. Ook steekt de cameramodule een stuk verder uit. Het was al eerder bekend dat Apple veel aandacht zal besteden aan de fotokwaliteit. Niet zo gek als je bedenkt dat recentelijk de Samsung Galaxy S7 hier een uitstekende benchmark neer heeft gezet. De aankoop van het Israelisch bedrijf LinX in 2014 is een goede indicator van het belang dat Apple hecht aan de kwaliteit van zijn camera.

Bron: Xiaomi Today

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters